Επιασε τον κλέφτη του αυτοκινήτου του 2 χρόνια μετά μέσω Facebook

Ενας 20χρονος Λαμιώτης συνελήφθη όταν επιχείρησε να πουλήσει ανταλλακτικά από αυτοκίνητο που είχε κλαπεί δυο χρόνια πριν στον ίδιο τον ιδιοκτήτη.
Σύμφωνα με το LamiaReport.gr το Δεκέμβριο του 2012, στα Καλύβια Λαμίας, άγνωστοι δράστες έκλεψαν ένα ασημί Peugeot. Πριν από λίγες ήμερες ο ιδιοκτήτης του εντόπισε στο διαδίκτυο έναν 20χρονο Λαμιώτη να προσπαθεί να πουλήσει πόρτα και καπό από ασημί Peugeot.
Τότε έφτιαξε ένα ψεύτικο προφίλ και εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενος αγοραστής από τη Θήβα. Ο 20χρονος που νόμιζε ότι βρήκε πελάτη έκλεισε το ραντεβού για να του πουλήσει την πόρτα και το καπό, που όπως αποδείχτηκε ήταν κομμάτια από το αυτοκίνητο που του είχαν κλέψει πριν από δυο χρόνια περίπου.
Ο 20χρονος συνελήφθη και ισχυρίστηκε ότι το αυτοκίνητο δεν το έκλεψε αυτός και ότι το πήρε από κάποιον ρομά. Ωστόσο η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αποδοχή και διάθεση προϊόντος κλοπής και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας ερευνά εάν ο 20χρονος εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις.spirospero.gr
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου