Θρίλερ στο Μαξίμου με "άρωμα" Λαφαζάνη: Ακυρώθηκε το διαγγελμα για τον ΠτΔ!

Ακυρώθηκε το διάγγελμα Τσίπρα για το όνομα του υποψήφιου για την προεδρία της Δημοκρατίας, παρά το γεγονός πως είχε ανακοινωθεί από το πρωί διά στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε έντονη αντιπαράθεση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη για την πρόταση περί υποψηφιότητας του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Όπως ανέφερε αργά το βράδυ της Κυριακής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, το όνομα του υποψηφίου θα ανακοινωθεί την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα γίνει η ψηφοφορία στη Βουλή.
Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι

Για πολλούς, το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου είναι επιλογή που θα τονίσει την κοινή εθνική προσπάθεια της κυβέρνησης και να προσλεκύσει την υποστήριξη του κεντροδεξιού χώρου, ωστόσο η υποψηφιότητα του Έλληνα Επιτροπή συναντά σθεναρή αντίσταση από την Αριστερή Πλατφόρμα, η οποία προτείνει την Ιωάννα Καρυστιανή και τον σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά. 
Εκτός από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στο τραπέζι των προτάσεων έχει "πέσει" και ο Προκόπης Παυλόπουλος, ωστόσο δεν φαίνεται να κερδίζει ιδιαίτερη υποδοχή από τα περισσότερα στελέχη της κυβέρνησης. 

Τέλος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες έχει ακουστεί και το όνομα τηςΛούκας Κατσέλη, η οποία είχε έτσι κι αλλιώς υποστηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ ήδη από τις εκλογές του 2012.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου