Σε πλήρη λειτουργία το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται το κέντρο για χιονοδρομία, με τον αναβατήρα Στύγα, που δόθηκε σε λειτουργία την Παρασκευή.
Οι προετοιμασίες στο πάρκο για τη πρώτη παγκόσμια διοργάνωση snowboard freestyle στην Ελλάδα, το World Rookie Tour, ολοκληρώθηκαν και έχει ξεκινήσει η προπόνηση των αθλητών.
Για σήμερα Σάββατο 14-2-2015, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία όλων των αναβατήρων και όλων των πιστών.
Οι ιδανικές προγνώσεις για τις επόμενες μέρες, δίνουν την δυνατότητα για το πρώτο νυχτερινό σκι της χειμερινής σεζόν!!!
Ποιο αναλυτικά θα δοθεί παράταση λειτουργίας του αναβατήρα Στύγα, Αχιλλέα, Θέτις μέχρι τις 5:00 μμ και παράταση λειτουργίας του αναβατήρα Δάφνη μέχρις τις 8:00 μμ. Μετά τις 4:00 μμ η χρήση των εν λειτουργία αναβατήρων θα είναι δωρεάν!
Παράλληλα στο πάρκο του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων θα τοποθετηθούν προβολείς και μουσική, ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία του πάρκου μέχρι τις 8:00 μμ. Guest dj's και πολλά happenings περιμένουν αθλητές και επισκέπτες.

Σύμφωνα με το kalavrytanews.com, κανονικά θα δοθεί σε λειτουργία για χιονοδρομία η πίστα Ειρήνη, καθώς για τους αγώνες παμπαίδων Νότιας Περιφέρειας, θα χρησιμοποιηθεί τμήμα της πίστας Φαίδρα.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου