ΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΛΑ"...ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ "ΚΑΛΑ";

Τύχη και πλούτος, δύο λέξεις που ταιριάζουν σε ανθρώπους που… είναι ευτυχισμένοι. Για να συναντηθεί κάποιος με την τύχη του, πρέπει να έχει δημιουργήσει ο ίδιος ευνοϊκές συνθήκες στη ζωή του για να πραγματοποιήσει τα όνειρα και τις επιθυμίες του. 
Τίποτα στη ζωή δεν είναι τόσο… τυχαίο. Σε έρευνες που έγιναν για να αποκαλυφθεί τι είναι εκείνο που δημιουργεί τυχερούς ανθρώπους και πως οι άνθρωποι αυτοί καταφέρνουν να αποκτούν πλούτο και χρήμα, προέκυψαν πολύ ενδιαφέροντα και αξιοσημείωτα στοιχεία. 
Το 12% των ανθρώπων θεωρούν τον εαυτό τους τυχερό, το 9% άτυχο και όλοι οι υπόλοιποι ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Το 12% των τυχερών ανθρώπων έχει ορισμένες στάσεις ζωής,  που έχει μάθει  να ακολουθεί και έχει προσαρμόσει το χαρακτήρα του και τις καθημερινές του συνήθειες πάνω σε αυτές. Η στάση ζωής των τυχερών, χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και εμπιστοσύνη. Οι τρόποι δράσης και οι σκέψεις των τυχερών, όπου (όλα τους έρχονται βολικά), ακολουθούν ορισμένους απαράβατους κανόνες, όσον αφορά την προσωπική αλλά και την επαγγελματική τους ζωή. 
  1. Οι τυχεροί άνθρωποι πιστεύουν ότι η ζωή είναι ωραία.
  2. Για να συναντήσει κάποιος την καλή του τύχη, πρέπει να έχει δημιουργήσει ο ίδιος τις ευνοϊκές συνθήκες για να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Η αισιοδοξία, η γενναιοδωρία, η εμπιστοσύνη στον εαυτό και η πεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά.
  3. Είμαστε άξιοι της τύχης μας. Όποιος μιλά για τον εαυτό του με αυτολύπηση, δεν θα αποχτήσει ποτέ τίποτα. Πρέπει να πιστεύετε ότι δικαιούστε και αξίζετε τα καλύτερα.
  4. Μην κάνετε τα ίδια λάθη. Όχι στις ίδιες αποτυχημένες επιλογές, όσον αφορά προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Με πεποίθηση και ρίσκο παραμερίστε τους φόβους και τις αναστολές σας και πάρτε την τύχη στα χέρια σας.
  5. Μην καθυστερείτε ούτε λεπτό για να ξεκινήσετε αυτό που έχετε αποφασίσει, που σκέφτεστε και οργανώνετε στο μυαλό σας καιρό. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και τους αποφασιστικούς. Μακριά από τους αναβλητικούς. Όταν ακούσετε κάποιον να λέει.. «θα το κάνω αύριο», φύγετε μακριά. 
  6. Διώξτε τις αρνητικές σκέψεις και τις μοιρολατρίες. Μη φοβάστε να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας.  Ακόμη και αν αποτύχετε, θα έχετε προσπαθήσει και θα έχετε την εμπειρία για την αμέσως επόμενη πιο τυχερή σας προσπάθεια. 
  7. Οι καλές ευκαιρίες στη ζωή παρουσιάζονται όταν συναναστρεφόμαστε τυχερούς και επιτυχημένους ανθρώπους. Προσπαθήστε να συναναστρέφεστε ευτυχισμένα και τυχερά άτομα, να καλλιεργείτε τις κοινωνικές σχέσεις μαζί τους για να διευρύνεται ο τυχερός κύκλος γνωριμιών και ευκαιριών για εσάς και τους γύρω σας.
  8. Οι άτυχοι άνθρωποι θυμίζουν τη λαϊκή παροιμία εκείνου που του δείχνουν το φεγγάρι και αυτός βλέπει μόνο το δάχτυλο. Οι τυχεροί θα δουν το φεγγάρι, ακόμη και τα αστέρια του ουρανού. Έχουν μάθει να ανακαλύπτουν ευκαιρίες και να μην εφησυχάζουν ποτέ. Ανοιχτό μυαλό και μάτια για όλα. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει». Με υπομονή, πίστη, ελπίδα, προσμονή και αυτοπεποίθηση γίνετε τυχεροί και υλοποιήστε όλους τους στόχους σας. 

             Καλή τύχη  
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου