Κοντονής: Η ΑΕΚ πρέπει να κατασκευάσει γήπεδο


Τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελο Ασλανίδη, συνάντησε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτισμού και αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στο πλαίσιο των επαφών του με τους προέδρους των ΠΑΕ.
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι ο κ. Ασλανίδης με διαβεβαίωσε ότι η ΑΕΚ θα είναι στο πλευρό της κυβέρνησης σε όλα τα μέτρα που προσανατολίζεται να πάρει στην κατεύθυνση της πάταξης της βίας, της διαφάνειας και της αξιοπιστίας του ποδοσφαίρου, γεγονός που με κάνει ακόμα πιο αισιόδοξο» υπογράμμισε ο κ. Κοντονής.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού ρωτήθηκε και για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Άποψη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πρέπει η ΑΕΚ να κατασκευάσει γήπεδο, δυνάμει του αρχικού παραχωρητηρίου, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και την τοπική κοινωνία. Ελπίζω στο αμέσως επόμενο διάστημα να μου δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχω σε μία δημιουργική ανοιχτή συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το πώς θα αρθεί αυτή η αδικία που, εδώ και χρόνια, έχει γίνει στην ΑΕΚ, να έχει δηλαδή γκρεμιστεί το γήπεδό της» απάντησε.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου