ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-0



Ξεκίνησε το ματς.

Περίπου 1,5 ώρα πριν από την σέντρα του αγώνα ρεβάνς ΑΕΚ-Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο προπονητές έχουν καταλήξει στις συνθέσεις των ομάδων τους.

Ενώ ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έμοιαζε σίγουρος και οι Άνταμ Τζανετόπουλος και Βασίλης Λαμπρόπουλος διεκδικούσαν την άλλη θέση, ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται πως θα αφήσει στον πάγκο τον Κολοβέτσιο και θα εμπιστευτεί στο βασικό σχήμα το δίδυμο Τζανετόπουλου-Λαμπρόπουλου, που είχαν αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης». 

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Ανέστης στο τέρμα, Μπακάκης και Σοϊλέδης στα άκρα της άμυνας, Γιόχανσον και Ανάκογλου στον άξονα, Μπαρμπόσα και Πλατέλλας στα φτερά, με τον Μάνταλο να κινείται πίσω από τον Αραβίδη.

Με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Βίτορ Περέιρα επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Ισπανό αντί του Μέγιερι, ο οποίος ήταν βασικός στα προηγούμενα παιχνίδια Κυπέλλου.
Ο Μποτία επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με τον Σιόβα, ενώ τη θέση του τραυματία Μήτρογλου πήρε ο Χάρα. Επίσης ξεκινούν Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ και μένουν εκτός ενδεκάδας Αφελάι και Κασάμι.
Οι 11 του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Χάρα.
Επιβεβαιώθηκαν οι ενδεκάδες.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου