10 μυστικά ομορφιάς από παλιές σταρ του Χόλιγουντ


Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Γκρέις Κέλι και οι υπόλοιπες σταρ που μεσουρανούσαν τότε στο Χόλιγουντ, είχαν όλες λαμπερό δέρμα και κομψό μακιγιάζ. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που ακόμα και σήμερα θεωρούνται πρότυπα ομορφιάς.
Τι είναι αυτό που τις έκανε να ξεχωρίσουν; Μήπως είχαν κάποιο καλά κρυμμένο μυστικό ή τρικ που δεν γνωρίζουμε; Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε όλα τα μυστικά των αγαπημένων σας σταρ και σας τα αποκαλύπτουμε.
  • Μέριλιν Μονρόε

    Camerique Archive via Getty Images

    Η Μέριλιν Μονρόε είναι γνωστή για τη σιλουέτα της αλλά κυρίως για το γεγονός ότι οι καμπύλες της ήταν όλες στο σωστό μέρος, κάτι που ήταν αποτέλεσμα της γυμναστικής με βάρη και της διατροφής της που ήταν υψηλή σε πρωτεΐνη. Σε συνέντευξη που είχε δώσει το 1952 είχε πει: «Πριν κάνει το πρωινό μου ντους, ζεσταίνω ένα φλιτζάνι γάλα και σπάω μέσα 2 αβγά. Με ένα πιρούνι τα ανακατεύω και πίνω το ρόφημα ενώ ντύνομαι».

  • Ελίζαμπεθ Τέιλορ

     
      Silver Screen Collection via Getty Images

    Το δραματικό μακιγιάζ της Ελίζαμπεθ Τέιλορ με το χαρακτηριστικό eyeliner έχει μείνει στην ιστορία από την ταινία «Κλεοπάτρα». Το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς της, όμως, δεν ήταν ούτε το μακιγιάζ της, ούτε τα μαλλιά της, αλλά ένας καλός ύπνος.

  • Όντρεϊ Χέπμπορν

     
      Hulton Archive via Getty Images

    Το βλέμμα της Όντρεϊ Χέπμπορν μαζί με τα έντονα φρύδια και το ουδέτερο μακιγιάζ της ήταν το σήμα κατατεθέν της. Η ίδια έδινε μεγάλη προσοχή στις βλεφαρίδες της και γι' αυτό το λόγο, αφού έβαζε μάσκαρα, τις ξεχώριζε με μία καρφίτσα.

  • Γκρέις Κέλι

     
      ASSOCIATED PRESS

    Η Γκρέις Κέλι δεν ξεχνούσε ποτέ να ενυδατώνει αρκετά τα χέρια με κρέμα, αφού τα χέρια είναι τα πρώτα που προδίδουν την ηλικία μίας γυναίκας.

  • Μαρλέν Ντίτριχ

     
      General Photographic Agency via Getty Images

    Τα χαρακτηριστικά φρύδια της Μαρλέν Ντίτριχ ήταν αποτέλεσμα μεγάλης προετοιμασίας. Μάλιστα λέγεται, ότι η ίδια είχε ξυρίσει τα φρύδια της προκειμένου να σχεδιάσει τον τέλειο σχήμα μόνη της.

  • Ρίτα Χέιγουορθ

     
      Silver Screen Collection via Getty Images

    Πολλοί νομίζουν ότι η Ρίτα Χέιγουορθ ήταν φυσική κοκκινομάλλα, αλλά στην αρχή της καριέρας του είχε βάψει τα μαλλιά της και την είχαν συμβουλεύσει να αφαιρέσει κάποιες τρίχες από το μπροστινό μέρος τους κεφαλιού της ώστε να μεγαλώσει το μέτωπό της.

  • Μαίη Γουέστ

     
      Hulton Archive via Getty Images

    Το λάδι καρύδας είναι πλέον γνωστό ότι κάνει καλό στο δέρμα, αλλά η Μαίη Γουέστ ήξερε αυτό το μυστικό δεκαετίες πίσω και συνήθιζε να το απλώνει στο πρόσωπό της για να λάμπει.

  • Ίνγκριντ Μπέργκμαν

     
      Archive Photos via Getty Images

    Περισσότερο γνωστή για τη φυσική ομορφιά της η Ίνγκριντ Μπέργκμαν είχε μεν καλά γονίδια αλλά δεν άφηνε και τα πάντα στην τύχη τους. Φρόντιζε να γυμνάζεται τακτικά και να κάνει συχνά σάουνα και μασάζ.

  • Σοφία Λόρεν

     
      Camerique via Getty Images

    Σύμφωνα με το BBC, η Σοφία Λόρεν συνήθιζε να κρατάει το δέρμα της μακριά από τον ήλιο, να ενυδατώνει τον οργανισμό της πίνοντας πολλά υγρά και να βάζει ελαιόλαδο στο δέρμα της για να λάμπει.

  • Τζιν Χάρλοου

    ASSOCIATED PRESS

    Η ξανθιά ηθοποιός φωτογραφιζόταν πάντοτε με το πρόσωπό της να βρίσκεται σε γωνία και απέφευγε να δείχνει το πρόσωπό της ανφάς. Επιπλέον, προτιμούσε τα έντονα χτενίσματα ώστε να φαίνεται πιο αδύνατο το πρόσωπό της.

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου