Σποραδικές βροχές για σήμερα Τετάρτη 18 Μαρτίου





Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν την Τετάρτη 18 Μαρτίου σε αρκετές περιοχές της χώρας. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά, ενώ πρόσκαιρα θα χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Ιόνιο ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 7 με 9 βαθμούς και στα νότια τους 13 με 16. 

Πιο αναλυτικά: 

Στη Θράκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια, αλλά θα κάνει κρύο. 

Στη Μακεδονία, προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις, ασθενείς βροχές και στα ορεινά και ημιορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 (-1) έως 9 βαθμούς. 

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και το βράδυ στα ορεινά της Ηπείρου και της Στερεάς θα χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν με μικρή ένταση. Τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι τους 13 βαθμούς. 

Στην Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες ασθενείς βροχές, στις βουνοκορφές χιονοπτώσεις και βελτίωση από νωρίς το απόγευμα. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως τους 12 με 14 βαθμούς. 

Στα Κύθηρα θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 7 και από το μεσημέρι 6 μποφόρ. 
Στην Κρήτη αναμένονται, νεφώσεις, σποραδικές βροχές και βοριάδες 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς. 

Στα Δωδεκάνησα προβλέπονται βροχές από το μεσημέρι. 

Στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα υπάρχουν κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις και θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 6 με 7 μποφόρ. 

Στις Σποράδες οι βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν με ένταση 6 και από το απόγευμα 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και στα ορεινά της Θεσσαλίας και στην κεντρική Στερεά θα πέσουν λίγα χιόνια. Στην ανατολική Εύβοια θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 12 βαθμούς. 

Στην Αττική προβλέπονται, το πρωί συννεφιά και από το απόγευμα λίγες μόνο νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι και στην ανατολική Αττική ισχυροί. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα και τον Πειραιά θα δείξουν από 6 έως τους 11 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε συννεφιά και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 9 βαθμούς Κελσίου.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου