Απειλούν τη ζωή του γενικού διευθυντή του BBC επειδή απέλυσε τον Τζέρεμι Κλάρκσον



Η αστυνομία του Γουέστμινιστερ εξετάζει καταγγελία για απειλή κατά της ζωής του Tony Hall, γενικού διευθυντή του BBC σε συνέχεια της απόφασης του σταθμού να απολύσει τον παρουσιαστή του Top Gear.

Όπως μεταδίδει το CNN, η μητροπολιτική αστυνομία επιβεβαίωσε την είδηση πως ο διευθυντής του BBC δέχτηκε απειλές για τη ζωή του, έπειτα από την απόφαση του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου να απομακρύνει οριστικά τον Τζέρεμι Κλάρκσον από το Top Gear.

«H απειλή έγινε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου» συμπλήρωσαν πηγές από τη βρετανική αστυνομία. «Το περιεχόμενο του κειμένου φαίνεται να έχει αποσταλεί από προορισμό εκτός Μεγάλης Βρετανίας». Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές γεωγραφικό σημείο από το οποίο εστάλη το μήνυμα. Πάντως, εκπρόσωπος του BBC, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό ανέφερε: «Δεν σχολιάζουμε θέματα ασφάλειας».

Την ίδια ώρα, δίνουν και παίρνουν οι εικασίες και τα δημοσιεύματα για τον αντικαταστάτη του Βρετανού παρουσιαστή στο τιμόνι του Top Gear. Οι συντελεστές της εκπομπής πάντως δημοσίευσαν ένα κείμενο για να ζητήσουν συγνώμη για την αναστάτωση από τους χιλιάδες θαυμαστές της εκπομπής. «Το Top Gear θα συνεχίσει να σας προσφέρει την πιο έγκυρη ενημέρωση με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο και τα μεγαλύτερα αποκλειστικά» και συνεχίζει: «Αυτό δεν το αναφέρουμε για να υποτιμήσουμε την ανυπολόγιστη συνεισφορά του JC στο να γίνει η εκπομπή αυτό που είναι» σημειώνουν χαρακτηριστικά. 

Από το μέτωπο του Jeremy Clarkson διαβάζουμε πως κάποια από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα, δήλωσαν πως δεν θα συνεργάζονταν μαζί του, μετά από τέτοια συμπεριφορά (Channel 4, Sky). Κάπως έτσι, πολίτης πάρκαρε με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του παρουσιαστή και κρέμασε το παρακάτω πανό. «Είσαι καλός οδηγός; Έχεις μείνει άνεργος; Οι @Strawsfruits χρειάζονται άτομο στο ντελίβερι, δήλωσε συμμετοχή τώρα». 
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου