Το γιαούρτι κάνει θαύματα! Χρησιμοποίησε το καθημερινά στη beauty routine σου


Μήπως παραπονιέσαι συνεχώς πως ξοδεύεις όλα σου τα χρήματα σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης; Ώρα να ρίξεις μια ματιά στα ντουλάπια της κουζίνας σου και στο ψυγείο, για να αρχίσεις να φτιάχνεις μάσκες και κρέμες με φυσικά υλικά. Για παράδειγμα, δεν φαντάζεσαι πόσο ευεργετικό είναι το γιαούρτι για την επιδερμίδα σου.

Δεν είναι απαραίτητο μόνο για τη διατροφή μας, αλλά και για τη beauty routine μας. Είναι ένα προϊόν πλούσιο σε πρωτεΐνες και ασβέστιο, ενώ κάνει θαύματα σε πρόσωπο και σώμα.

Ανακαλύψαμε 4 απίθανες χρήσεις του και σου προτείνουμε να κρατήσεις σημειώσεις.

Χέρια: Ανάμειξε μία κουταλιά της σούπας μέλι με ένα γιαούρτι και φτιάξε μία εύκολη μάσκα για τα χέρια σου. Θα τα κρατάει πάντα ενυδατωμένα.

Πρόσωπο: Άπλωσε με τα δάχτυλά σου ένα γιαούρτι στο πρόσωπό σου για περίπου δέκα λεπτά. Θα σφίξει τους πόρους και θα καθαρίσει την επιδερμίδα σου. Είναι πιο ήπιο από οποιοδήποτε άλλο απολεπιστικό προϊόν και μόλις αφαιρέσεις την ποσότητα που έχεις εφαρμόσει με χλιαρό νερό, το πρόσωπό σου θα λάμπει.

Μαλλιά: Το ήξερες πως το γιαούρτι μπορεί να αντικαταστήσει το conditioner σου; Κι όμως γίνεται. Μόλις ξεπλύνεις τα μαλλιά σου από το σαμπουάν, εφάρμοσε μία γερή ποσότητα από ένα γιαούρτι και άφησέ το να δράσει για 10 με 15 λεπτά. Αν έχεις πιτυρίδα, σταδιακά θα δεις μεγάλη διαφορά.

Πόδια: Δημιούργησε ένα απλό απολεπιστικό προϊόν με γιαούρτι και βρώμη, που θα εφαρμόσεις στα πόδια σου. Θα τα ενυδατώσει και θα είναι πιο μαλακά από ποτέ.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου