Τροχαίο για Φετφατζίδη, Ταχτσίδη, Μόρα- Γλύτωσαν από θαύμα


Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, επιβεβαίωσε πως οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Ταχτσίδης και Μόρας, ενεπλάκησαν σε θανατηφόρο δυστύχημα τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα στη Βουδαπέστη.

Το ταξί που τους μετέφερε από την πορεία, του, είτε επειδή ο οδηγός αποκοιμήθηκε, είτε επειδή έχασε για κάποιον παθολογικό λόγο τις αισθήσεις του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο όχημα, ο οδηγός του οποίου έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Η Ομοσπονδία είναι πάντως καθησυχαστική και συνιστά ψυχραιμία, ενώ, η ανακοίνωση που εξέδωσε, έχει αναλυτικά ως εξής:

«Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία. Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους. Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Ουγγαρίας, νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με το ταξί στο οποίο επέβαιναν οι Έλληνες διεθνείς. Η αστυνομία της Βουδαπέστης έχει αποκλείσει τον δρόμο προκειμένου να ερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ υποστηρίζουν πως υπάρχουν τρεις σοβαρά τραυματίες.

troxaio2
troxaio1
reporter.gr



Πηγή:www.reporter.gr
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου