Η Α.Μέρκελ αρνείται να παραστεί στους εορτασμούς της Ημέρας της Νίκης κατά του Ναζισμού δίνοντας συνέχεια στην πολιτική των "Ράιχ"


Η Α.Μέρκελ αρνείται να παραστεί στην γιορτή της Νίκης κατά των γερμανικών ναζιστικών στρατευμάτων αναγνωρίζοντας έτσι την συνέχεια της πολιτικής των "Ράιχ" αλλά και την δηιουργία του δικού της 4ου "Ράιχ".
Βασικός λόγος για την άρνησή της θεωρείται και το γεγονός ότι θα παραστούν οι Α.Τσίπρας και Π.Καμμένος που και οι δύο τη έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα και προβλέπεται ότι εκείνη την ημέρα, σε συνεργασία με τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν θα την "στριμώξουν" για τις αποζημιώσεις που οφείλει το Βερολίνο για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι Γερμανοί Ναζί σε Ελλάδα και Σοβιετική Ένωση και οι Γερμανοί σαν καλοί...μπαταχτσήδες ποτέ δεν πλήρωσαν ούτε..μάρκο.
«Nein» ήταν η απάντηση της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, στον Βλαντιμίρ Πούτιν, στην πρόσκληση που της απηύθυνε για τις 9 Μαΐου στη Μόσχα και με την οποία την καλούσε να παραστεί στην Μεγάλη Παρέλαση για την πανηγυρική 70στή επέτειο της Ημέρας της Νίκης κατά των ναζιστών στο Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της Γερμανίδας καγκελαρίου επισημαίνεται ότι η κυρία Μέρκελ, λαμβάνοντας υπόψη τη στάση της ρωσικής κυβέρνησης μετά την υπογραφή της «Συμφωνίας Μινσκ 2» για εκεχειρία στην Ουκρανία, αποφάσισε να μην παραστεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Μόσχα στις αρχές Μαΐου.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει προσκαλέσει και τον Έλληνα πρωθυπουργό, Aλέξη Τσίπρα, να επισκεφθεί τη Μόσχα στις 9 Μαΐου.
Βεβαίως το ουκρανικό είναι απλώς μια πρόφαση. Η Άνγκελα Μέρκελ, που οικοδομεί το νέο Ράιχ πάνω στις βάσεις που έθεσαν οι ναζιστές πρόγονοί της, δεν έχει καμία διάθεση να παραστεί σε μια ατιμωτική για τη Γερμανία παρέλαση Νίκης στη Μόσχα. Για την Μέρκελ η ήττα των Γερμανών στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο αποτελεί παρελθόν.
Το Τέταρτο Ράιχ, το δικό της, δεν είναι διατεθειμένο να συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως ηττημένο. Η Γερμανία απλώνει ξανά τα μαύρα φτερά της πάνω από την Ευρώπη και πλέον δεν αισθάνεται αναγκασμένη συνεχίσει να αναγνωρίζει ότι έχασε τον πόλεμο.
Είναι δυστυχώς φανερό ότι οι απόγονοι των Ούννων έχου επιστρέψει πάλι για να προκαλέσουν αιματοχυσία στη Ευρώπη, και όπου αλλού μπορέσουν. Η Ελλάδα αποτελεί όπως και τότε την πρώτη ουσιαστική εστία αντίστασης κατά των βάρβαρων Τευτόνων. Οι Γερμανοί για το καλό όλων πρέπει να χάσουν ξανά, γιατί είναι τόσο κοντά σε αυτό που ονειρεύονταν ο Α.Χίτλερ τη δεκαετία του '30, στην απόλυτη υποταγή της Ευρώπης και...έπεται συνεχεια.

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου