Η δυσωδία από την τουαλέτα ήταν ανυπόφορη Οι επιβάτες της πτήσης Χίθροου με προορισμό στο Ντουμπάι θα θυμούνται για πολύ καιρό την τελευταία πτήση τους.

Οι επιβάτες της πτήσης Χίθροου με προορισμό στο Ντουμπάι θα θυμούνται για πολύ καιρό την τελευταία πτήση τους.
Η πτήση της British Airways από Λονδίνο για Ντουμπάι αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω στο Χίθροου εξαιτίας της αποκρουστικής μυρωδιάς που αναδυόταν από την τουαλέτα του αεροσκάφους.
Ο Αbhishek Saachdev, που είναι δημοτικός σύμβουλος στην πόλη Hertfordshire και είχε επιβιβαστεί στην πτήση της British Airways είπε πως το αεροσκάφος αναχώρησε στην ώρα του το βράδυ της Πέμπτης και όλα κυλούσαν μέχρι ο κυβερνήτης, 30 λεπτά μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο του Λονδίνου, έκανε μία ανακοίνωση.
Μάλιστα ο Saachdev έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter «Παρανοϊκό! Η πτήση μας, της British Airways, για Ντουμπάι επέστρεψε στο Χίθροου εξαιτίας της δυσοσμίας στην τουαλέτα! 15 ώρες μέχρι την επόμενη πτήση...».
Αρχικά ο κυβερνήτης, σύμφωνα με τη Mirror, ζήτησε από το πλήρωμα να μπει στον θάλαμο διακυβέρνησης, λέει ο Saachdev και τονίζει: «καταλάβαμε πως κάτι δεν πήγαινε καλά».
Δέκα λεπτά αργότερα έκανε μία δεύτερη ανακοίνωση όπου εξήγησε στους επιβάτες πως η μυρωδιά προερχόταν από περιττώματα και πως το πλήρωμα καμπίνας είχε εξετάσει το πρόβλημα αλλά δεν μπορούσε να το λύσει.
Έτσι ενημέρωσε τους επιβάτες πως το αεροπλάνο θα επιστρέψει πίσω στο Λονδίνο για λόγους υγιεινής και ασφάλειας.
Κι ενώ αρχικά διαβεβαίωσαν τους ταξιδιώτες πως θα μπορούσαν να επιβιβαστούν στην επόμενη πτήση για Ντουμπάι η οποία θα αναχωρούσε σε τρεις ώρες, τελικά οι επιβάτες ταξίδεψαν με καθυστέρηση 15 ωρών.
Η British Airways απολογήθηκε και ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση και όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις τους παρείχε δωρεάν δωμάτια σε ξενοδοχείο και κουπόνια για φαγητό.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου