Αυτοί είναι οι λόγοι που σας κάνουν να θέλετε να τρώτε συνέχεια



Πόσες φορές ανοίγετε το ψυγείο, τα ντουλάπια χωρίς να σκεφτείτε εάν πραγματικά πεινάτε ή το κάνετε από συνήθεια ανία ή λαιμαργία; 



-Δεν είναι λίγες οι φορές που τρώτε επειδή βαριέστε. Πολλές φορές όταν δεν έχετε τίποτα ενδιαφέρον κάνετε επιδρομές στο ψυγείο και τρωτέ ό,τι βρείτε μπροστά σας χωρίς να πεινάτε. Για να περιορίσετε το τσιμπολόγημα προσπαθήστε να παραμένετε μονίμως απασχολημένη, ώστε να αποφεύγεις τέτοιου είδους ατασθαλίες. Εάν θέλετε κάτι ενδιαφέρον να κάνετε τότε… κάντε γυμναστική που είναι το καλύτερο αντίδοτο στο άσκοπο τσιμπολόγημα. 

- Όταν βιώνετε στρεσογόνες καταστάσεις αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στην ανεξέλεγκτη κατανάλωση φαγητού. Το άγχος σας ωστόσο, δεν θα μειωθεί με το φαγητό. Εάν θέλετε να απομακρύνετε το μυαλό σας από τη στεσογόνο πηγή επιλέξτε να κάνετε κάτι χαλαρωτικό ή επικοινωνήσετε με φίλους. 

- Η κούραση πολλές φορές μας οδηγείς στην ανεξέλεγκτη κατανάλωση φαγητού. Προκειμένου να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας ξαπλώστε ή κοιμηθείτε. Ο ύπνος θα σας βοηθήσει να έχετε και πιο όμορφη επιδερμίδα.


- Κάποιες άλλες φορές η δίψα σας δημιουργεί μία αίσθηση του ανικανοποίητου που εσείς προσπαθείτε να την ικανοποιήστε με φαγητό. Πριν ανοίξετε το ψυγείο πιείτε νερό και περιμένετε 10 λεπτά. Προσπαθήστε λοιπόν, να καταλάβετε τις ανάγκες του οργανισμού σας. Όταν πεινάτε το στομάχι σας θα σας δώσει το δικό του «σήμα».
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου