Αυτό είναι το καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο με σινεμά, καζίνο και κήπο!


Το αεροδρόμιο Τσανγκί της Σιγκαπούρης ψηφίστηκε για ακόμα μια φορά από την συμβουλευτική εταιρεία Skytrax ως το καλύτερο στον κόσμο.


Διαθέτει πολλές δυνατότητες ψυχαγωγίας, όπως δωρεάν κινηματογραφικές αίθουσες και αίθουσα τυχερών παιχνιδιών, σαλόνια στα οποία μπορούν οι ταξιδιώτες να κοιμηθούν, σαλόνια αλλά και ντους.

Επιπλέον, διαθέτει κάτι ιδιαίτερα σπάνιο. Έναν κήπο στον οποίο πετούν πάνω από 1.000 πεταλούδες.

«Αυτή η αναγνώριση είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εμάς, καθώς έρχεται σε μια στιγμή που το αεροδρόμιο αλλάζει» δήλωσε ο Lee Seow Hiang, Διευθύνων Σύμβουλος του του αεροδρομίου.



Ο τελευταίος κρατικός προϋπολογισμός ανέφερε πως θα διατεθούν 3 δισ. δολάρια για την κατασκευή ενός πέμπτου τερματικού σταθμού, ακόμη και αν δεν έχει ολοκληρωθεί ο τέταρτος.

«Πέρυσι πέρασαν από το αεροδρόμιο 54 εκατ. επιβάτες ενώ το αεροδρόμιο είναι φτιαγμένο για 30 εκατ. Επιβάτες» όπως είχε επισημάνει ο Liew Mun Leong, Πρόεδρος της ομάδας του αεροδρομίου, στο CNBC πέρυσι τον Ιούλιο.


Σήμερα ο τέταρτος τερματικός σταθμός έχει δημιουργηθεί για 60 εκατ. επιβάτες.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Ιντσεον στην Νότια Κορέα ψηφίστηκε ως το δεύτερο καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο, ακολουθούμενο από το αεροδρόμιο του Μονάχου στη Γερμανία και το Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.
aboutickets.com
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου