Τρυφερό φιλέτο κοτόπουλο με πικάντικη σάλτσα


Η συνταγή που σας προτείνουμε είναι πολύ εύκολη. Η άσπρη σάλτσα που συνοδεύει τα φιλέτα κοτόπουλου είναι ιδιαίτερα πικάντική καθώς έχει τρία είδη πιπεριού: πράσινο, κόκκινο, μαύρο πιπέρι.


Υλικά 


6 στήθη κοτόπουλου, 140 γρ. το καθένα

3 κουτ.σούπ. πράσινο πιπέρι

1 κουτ. γλ. κόκκινο πιπέρι

150 ml κρέμα γάλακτος

150 γρ τυρί κρέμα 

αλάτι και μαύρο πιπέρι

λάδι για τηγάνισμα



Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160 °C. Αλατοπιπερώνετε τα στήθη κοτόπουλου και ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Σοτάρετε ελαφρά τα στήθη κοτόπουλου για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Στη συνέχεια τα βάζετε σε ένα ταψί και τα ψήνετε στο φούρνο για 8- 10 λεπτά.Στο λάδι που σοτάρατε το κοτόπουλο προσθέτετε δύο κουταλιές νερό, την κρέμα γάλακτος και το τυρί κρέμα και αφήνετε το μείγμα να βράσει. Προσθέτετε τα πιπέρια και το φαγητό σας είναι έτοιμο. Εάν θέλετε μπορείτε να το συνοδέψετε με ρύζι, ζυμαρικά ή πατάτες. 

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου