Πύρρειος αποδείχθηκε η χθεσινή νίκη - πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να πορευθούν εφεξής και έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου χωρίς δύο βασικά στελέχη τους.
Οι φόβοι για τη φύση των τραυματισμών των Γιάννη Μανιάτη και Τζίμι Ντουρμάζ επιβεβαιώθηκαν, με τους δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές να έχουν υποστεί σοβαρή ζημιά, ειδικά ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων».


Ο Μανιάτης έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού, στη φάση που διεκδίκησε μια μπαλιά από τον Πλατέλλα και οι δύο παίκτες συγκρούστηκαν γόνατο με γόνατο.
Ο αμυντικός μέσος του πρωταθλητή Ελλάδας και της Εθνικής θα μείνει μακριά από την αγωνιστική δράση για περίπου για έξι μήνες, κι αυτό σημαίνει ότι χάνει τους υπόλοιπους αγώνες του Ολυμπιακού και Εθνικής ομάδας στην προκριματική φάση του Euro 2016.
Από την πλευρά του, ο Ντουρμάζ υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και η πρόβλεψη για την περίπτωσή του κάνει λόγο για επιστροφή σε τρεις μήνες από τώρα, με τον ποδοσφαιριστή να χάνει επίσης τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής Σουηδίας στην ίδια διοργάνωση.