Βίκυ Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο: «Η ζωή μου κινδυνεύει από τα ίδια μου τα χέρια» (βίντεο)


Μια συγκλονιστική συνέντευξη της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη, μέσα από το Δρομοκαΐτειο, παρουσίασε η εκπομπή «Γυναίκες» του Epsilon TV.

Η Βίκυ Σταμάτη από την αρχή της συνομιλίας της με τη δημοσιογράφο της εκπομπής, είναι σε άσχημη κατάσταση, κλαίει, και καταγγέλει βίαιη επίθεση ενός φρουρού εναντίον της, κατά την οποία της άσκησε λεκτική και σωματική βία, επειδή: «Ζήτησα να κλείσει η πόρτα μου για να ηρεμήσω. Από τις φωνές, από τις οσμές… Δε μου επιτέθηκε, με έδειρε, με ξυλοκόπησε. Μου έστριψε τα χέρια προς τα πίσω, τους καρπούς. Τους έστριψε με τέτοια δύναμη, πάνω στο κρεβάτι, τρεις φορές, επειδή του ζήτησα να κλείσει την πόρτα για να ηρεμήσω».

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου είπε, μεταξύ άλλων, για τις τραγικές στιγμές που βιώνει μέσα στο Δρομοκαΐτειο: «Εδώ μέσα πρόκειται για μια αποθήκη ψυχών, που υπάρχουν οσμές ούρων στους διαδρόμους, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν πλένονται, είναι φιγούρες περίεργες, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να κάνουν το οτιδήποτε. Εύχομαι να μην ζήσετε ποτέ αυτή την περιπέτεια.

Ευελπιστώ να οδηγηθώ γρήγορα κοντά στο παιδί μου και θα ήθελα κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσω κάποια πράγματα. Θέλω να μάθει ο κόσμος, αυτός ο καθοδηγημένος όχλος ποια είναι η Βίκυ Σταμάτη, ποια είναι η μάνα του μικρού Άκη. Εδώ πρόκειται για μια συνωμοσία, συνωμοσία του αιώνα. Προσπαθούν να εξοντώσουν και να ξεκληρίσουν μια ολόκληρη οικογένεια. Εγώ ξύπνησα μια μέρα στη φυλακή χωρίς να ξέρω το λόγο.

Είδα έναν ανακριτή να με αντιμετωπίζει σαν να είμαι η χειρότερη γυναίκα του κόσμου, ο μεγαλύτερος εγκληματίας του κόσμου. Η ζωή μου κινδυνεύει από λεπτό σε λεπτό από τα ίδια μου τα χέρια…».

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:


ereportaz.gr
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου