Το Facebook επέλεξε ελληνικό Application


Δεν είναι πολλές οι φορές που μια ελληνική προσπάθεια αναγνωρίζεται σε διεθνές επίπεδο, όταν όμως μια εταιρεία σαν το FACEBOOK αναγνωρίζει ένα ελληνικής ανάπτυξης Application  ως μια εφαρμογή με «τεράστια δυναμική ανάπτυξης και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε ικανοί να δουλέψουμε με σας» *, τότε έχουμε κάθε λόγο να είμαστε πραγματικά υπερήφανοι. 

Μια μικρή ομάδα δημιουργών εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο δουλεύουν σιωπηρά και μεθοδικά την εφαρμογή MiiPharos. Οι δυσκολίες πολλές με βασικότερη το πρώιμο και της αγοράς και το καινοτόμο της εφαρμογής, όμως από τις πρώτες μέρες που το προιόν το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησε τις πρώτες του εμφανίσεις έκανε και εξακολουθεί να κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.
Πρώτα ήρθε η βράβευση στην Αθήνα με το BITE award ως εξαιρετικής επίδοσης νέο προιόν, μετά πελάτες όπως Δήμοι , καζίνο και αθλητικά γεγονότα ξεκίνησαν τις πρώτες εφαρμογές την νέα τεχνολογία MiiPharos.
Μια τεχνολογία η οποία βασίζεται στο πρωτόκολλο ibeacon της Apple και μεσω της οποίας μηνύματα καταφθάνουν στα έξυπνα κινητά των χρηστών όταν αυτοί βρίσκονται κοντά στις συσκευές ανάπτυξης και κατασκευής MiiPharos.
Κάθε  συσκευή είνια αρκετή για να διακρίνει, φύλο, ηλικία, γλώσσα , και αλλά 3000 ατομικά χαρακτηριστικά και να εκπέμψει ένα προσωποποιημένο μύνημα στον χρήστη που θα βρεθεί στην εμβέλεια της. Το περιεχόμενο των μυνημάτων διαμορφώνεται από ένα περιβάλον ανάπτυξης της ομάδα MiiPharos και μπορεί να τροποποιήθει και παραμετροποιηθεί σε πραγματικό χρόνο, ανεξάρτητα της απόστασης που βρίσκεται η συσκευή από τον διαχειριστή.
Με διάρκεια ζωής μπαταρίας 2 χρόνια και εμβέλεια συσκευών έως και 200 μέτρα, χωρίς καμία ειδική γνώση προγραμματισμού και χωρίς καμία ειδική απαίτηση για εγκατάσταση, ακόμα και οι μικρότερες εταιρείες μπορεί να κάνουν το στοχευμένο marketing παιχνίδι με πραγματικά ελάχιστο κόστος.
Η εταιρεία Kerverus IT Ltd μητέρα του MiiPharos είναι η μοναδική Ελληνική και Κυπριακή εταιρεία πιστοποιημένη από την Apple ως παραγωγός πιστοποιημένων προϊόντων κατασκευασμένων για iPhone (MFI-Made for iPhοne), ενώ από τις 13 Μαρτίου έχει γίνει δεκτή στο FBstart μια πλατφόρμα όπου μέσα από χιλιάδες εφαρμογές παγκοσμίως το FACEBOOK  επιλέγει να βοηθήσει και να προωθήσει τόσο με υποστήριξη και mentoring αλλά και με υπηρεσίες αξιόλογες εφαρμογές με δυναμική.
Η εταιρεία έχει εξασφαλίσει το παγκόσμια πνευματικά δικαιώματα για την χρήση της τεχνολογίας  iBeacon στο Consumer Behavior , το Marketing and Promotion αλλά και στην ασφάλεια των Τραπεζικών συναλλαγών έχει προγραμματίσει πολύ ενδιαφέρουσες συνεργασίες σε Ελληνικό και παγκόσμιο επίπεδο , με πελάτες σε ΗΠΑ , Καναδά , Γερμανία Ολλανδία , Περού και φυσικά Ελλάδα , και έχοντας σε εξέλιξη μια συνεργασία κλειδί με μεγάλη πολυεθνική των ΗΠΑ, το μέλλον του MiiPharos διαγράφεται πολύ ενδιαφέρον και υποσχόμενο.
Η Kerverus IT (CY) Ltd, είναι μέλος της Kerverus Holding IT Plc και είναι εισηγμένη στη νέα αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών της Κύπρου, ενώ δραστηριοποιείται στην αγορά των ΗΠΑ με την MiiPharos Inc.
Σύντομη παρουσίαση της εφαρμογής μπορείτε να δείτε στο video.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου