Pony Express υπηρεσία πληρωμών από το Gmail


Για την ιστορία η Pony Express ήταν η πρώτη ταχυδρομική υπηρεσία των ΗΠΑ (1859), στην Άγρια Δύση που εξυπηρετούσε ανθρώπους από το St. Joseph του Missouri, μέχρι το Rocky Mountains, και το Sacramento της California. Γιατί όμως αυτή η ιστορική αναδρομή για την Pony Express το πρωί της Τετάρτης;
Πως θα σας φαινόταν αν το Gmail διέθετε μια υπηρεσία μέσω της οποίας θα μπορείτε να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας; Ήδη αρκετοί από εμάς λαμβάνουμε τους μηνιαίους λογαριασμούς μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και όπως φαίνεται από την Google, σκέφτηκαν να αξιοποιήσουν το γεγονός, προσθέτοντας μια υπηρεσία πληρωμής μέσα στο inbox μας.


Σύμφωνα με μια δημοσίευση από το Recode, η εταιρεία αναπτύσσει αυτή τη στιγμή τη νέα υπηρεσία που έχει αποκτήσει ήδη όνομα: Pony Express. Είναι πολύ πιθανό βέβαια, ότι το όνομα του εργαλείου πληρωμής μπορεί να αλλάξει μέχρι να έρθει στην τελική του μορφή και κυκλοφορήσει για το ευρύ κοινό.Η δημοσίευση του Recode παρουσίασε φωτογραφίες που εμφανίζουν μια εγκατάσταση να ζητά από το χρήστη προσωπικά δεδομένα, όπως όνομα, διεύθυνση και αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης. Ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει να λαμβάνει ή να αποστέλλει πληρωμές από μια πιστωτική κάρτα ή κάποιο αριθμό τραπεζικού λογαριασμού. Να υπενθυμίσουμε ότι η υπάρχουσα υπηρεσία πληρωμών Google Wallet δεν υποστηρίζει συναλλαγές μέσω τραπεζικών λογαριασμών.

Αφού ο χρήστης επαληθευτεί, θα μπορεί να λαμβάνει και να πληρώνει τους λογαριασμούς μέσω του Gmail ή της νέας εφαρμογής της εταιρείας Inbox.

pe Pony Express

Η ιστοσελίδα Recode αναφέρει επίσης ότι μάλλον δεν θα αργήσουμε να δούμε τη νέα υπηρεσία αφού θα είναι διαθέσιμη κατά το 4ο τρίμηνο του 2015. 
iguru.gr
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου