Τρεις-τέσσερις «top class» ποδοσφαιριστές θα αναζητήσει το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός


Ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων», Πιερ Ισά, συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και μίλησε για τις σκέψεις της διοίκησης εν όψει της μετεγγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, χωρίς πάντως να «ανοίξει τα χαρτιά» του.

Ο κ. Ισά δεν επιβεβαίωσε πως υπάρχει συμφωνία με τον Γιάννη Γιαννιώτα, τονίζοντας όμως πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης παρακολουθείται, όπως και όλοι οι καλοί παίκτες της Σούπερ Λίγκα.

Οι δηλώσεις του Ισά:
Για τις πωλήσεις και τα μεταγραφικά: «Έχουμε μία βάση στην ομάδα. Η ομάδα είναι υγιής οικονομικά με τις πωλήσεις που είχαμε. Θέλουμε να συνεχίσει μαζί αυτή η ομάδα για δύο χρόνια που μπορούμε να αυξήσουμε την ποιότητα. Χρειαζόμαστε βεβαίως μεταγραφές που να μας προσθέσουν ποιότητα. Τρεις με τέσσερις πολύ καλοί παίκτες. Θέλουμε να πάρουμε 3-4 top class ποδοσφαιριστές που να κάνουν τη διαφορά. Εγώ με τον Λορένθο έχουμε μία λίστα με παίκτες που είναι στη διάθεση του προπονητή. Ο προπονητής θα επιλέξει. Έτσι χτίσαμε την ομάδα το καλοκαίρι. Θα κοιτάξουμε τις θέσεις που θέλουμε ενίσχυση και για 3 – 4 παίκτες υψηλής ποιότητας και με εμπειρία. Τρεις με τέσσερις top class παίκτες».

Για τις μεταγραφικές επιλογές: «Εγώ και ο Λορένθο είμαστε αυτοί που επιλέγουμε παίκτες. Καμία μεταγραφή δεν αποτέλεσε μη επιλογή προπονητή. Ο Κριστιάν Καρεμπέ δεν είχε ανάμειξη σε καμία προσθήκη».

Για την ευρωπαϊκή πορεία: «Είχαμε 9 πόντους στο Τσάμπιονς Λιγκ και ψάχναμε μία ακόμα ισοπαλία. Το μπάτζετ είναι σίγουρα διαφορετικό. Είμαστε στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό από τη Νντίπρο, όμως είδατε ότι απέκλεισε τον Άγιαξ. Ίσως και να προχωρούσαμε στη διοργάνωση. Θα πρέπει όμως να μάθουμε από αυτό και να βελτιωθούμε».

Για τις προοπτικές των παικτών: «Είναι δύσκολο να βρει κανείς παίκτες που να δένονται με ένα σύλλογο. Ο σύλλογος όμως είναι ελκυστικός και όποιος μπορεί παίζει. Όπως έκαναν οι Μαζουάκου και Ομάρ».

Για τις ανανεώσεις: «Οι Τσόρι, Φουστέρ και Μανιάτης που ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους δείχνουν και το δέσιμό τους με το σύλλογο».

Για τους δανεικούς και το μεταγραφικό προγραμματισμό: «Κάποιος μπορεί να θέλει 20 παίκτες. Κάποιος άλλος 30. Κάποιους παίκτες που τους τσεκάρουμε δεν είναι ακόμα έτοιμοι. Ο Κολοβός κάνει εξαιρετική σεζόν. Γίνεται όλο και πιο ώριμος και μπορεί να μας βοηθήσει. Χρειάζεται μεγάλο ρόστερ για να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα. Εμείς δεν θέλουμε να χάνουμε ή να χάσουμε καλούς παίκτες. Κάποιοι ποδοσφαιριστές όμως μπορεί να είναι έτοιμοι σε 6 μήνες ή 1,5 χρόνο».

Για τον Ρομπέρτο: «Ο Ρομπέρτο βρίσκεται σε φανταστικό επίπεδο. Είναι πολύ χαρούμενος εδώ. Δεν έχουμε συζητήσει για κάποιο ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Για να μείνει πρέπει να πάρει παραπάνω αξία για όσα έχει κάνει. Ο Γιαννιώτης έχει εξαιρετικές προοπτικές. Δεν έπαιξε όμως πολύ στον ΠΑΣ».

Για τα λάθη: «Όλοι κάνουμε λάθη. Και οι παίκτες και προπονητές και οι διευθυντές. Ο κύριος στόχος μας στον Ολυμπιακό είναι να είναι ευχαριστημένος ο κόουτς με τους παίκτες. Θέλει ακόμα 4-5 παίκτες και γι” αυτό δουλεύουμε. Αυτός είναι ο στόχος».

Για τους δανεικούς και τον Μήτρογλου: «Υπάρχει deadline για τους δανεικούς. Θα δούμε τις πιθανότητες για το εάν θα τους έχουμε του χρόνου ή όχι. Το… σπίτι του Κώστα είναι εδώ. Εδώ μεγάλωσε και έχει σκοράρει σημαντικά γκολ για εμάς. Εμείς ήμασταν πάντα δίπλα του με το πρόβλημα που είχε στην Αγγλία. Είναι μέλος της οικογένειάς μας».

Για τον Αμπιντάλ: «Μετά τον αγώνα με τη Μάλμε μας είπε ότι θέλει να σταματήσει. Η ομάδα δεν θα μπορούσε να διαλυθεί από αυτό. Έμεινε μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν και δέχθηκε τη βοήθεια της ομάδας και τελικώς γι” αυτό επέλεξε Ολυμπιακό και όχι Μπαρτσελόνα».

Για τον Μιλιβόγιεβιτς: «Δεν θα μιλήσω για ημερομηνίες, αλλά το ελέγχουμε το θέμα. Είμαστε χαρούμενοι με τον Μιλιβόγιεβιτς. Κέρδισε την κλήση του στην Εθνική».

Για το συμβόλαιο του Φουστέρ: «Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί του Νταβίντ. Θέλει να μείνει. Θέλουμε και οι δύο να συνεχίσουμε μαζί. Είναι μέλος της οικογένειάς μας».

Για την παρουσία του ατζέντη των Ρομπέρτο και Μποτία στην Ελλάδα: «Είχε καιρό να έρθει στη χώρα μας και ήρθε τώρα να τους δει. Είναι χαρούμενος που είναι εδώ και οι δύο. Αυτό ισχύει για την ώρα. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε έρθει του Μαζουάκου και πριν του Ομάρ».


Για τον Περέιρα: «Πολλοί προπονητές θα ήθελαν να είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού. Φυσικά θα μείνει ο Περέιρα. Μόλις ήρθε. Έκανε καλή δουλειά. Ήμασταν στο -5 και τώρα είμαστε στο +9. Έδωσε αυτοπεποίθηση σε κάποιους παίκτες. Όλοι όσοι είναι στο σύλλογο και κοντά σε αυτόν βοήθησαν».
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου