Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 22-4-2015



Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα βορειοανατολικά και στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας κατά τόπους θα πυκνώσουν δίνοντας μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 5 έως 19 στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 20 βαθμούς στην Ήπειρο και στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 5 μποφόρ, στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε ανατολικούς και ενισχυόμενοι τοπικά στα βόρεια σε ισχυρούς 6 μποφόρ. Εξαίρεση τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 6 με 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, αλλά το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς σχεδόν μέτριους.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, αλλά το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς σχεδόν μέτριους.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου