Φτάσατε τα 30; Ήρθε η ώρα να συμφιλιωθείτε με το σώμα σας


Πολλές γυναίκες αρχίζουν να πανικοβάλλονται και μόνο με την ιδέα ότι αρχίζουν να γίνονται 30 χρονών και μπαίνουν σε μία νέα δεκαετία. Το σώμα αλλάζει, ο μεταβολισμός μειώνεται και οι πρώτες ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους. Παρ' ολ' αυτά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην αποδεχτείτε τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σας και να χαρείτε με τη νέα τάξη πραγμάτων. Διαβάστε ποιες είναι οι βασικότερες αλλαγές που θα παρατηρήσετε να σας συμβαίνουν αλλά και πώς να συμφιλιωθείτε μαζί τους.
Μαλλιά

Ανεξάρτητα με το ποιο είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, αυτή είναι η δεκαετία που οι γκρίζες τρίχες θα αρχίσουν να εμφανίζονται είτε δειλά, είτε επιθετικά. Εφόσον, πλέον δεν υπάρχει άλλη επιλογή αντιμετωπίστε τις λευκές τρίχες ως αφορμή για να «παίξετε» με το χρώμα των μαλλιών σας και αν δοκιμάσετε πολλά διαφορετικά στιλ.

Πρόσωπο

Ναι μεν θα δείτε να εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες αλλά οι περισσότερες είναι ρυτίδες έκφρασης. Σκεφτείτε ότι το πόδι της χήνας είναι αποτέλεσμα των πολλών στιγμών που έχετε γελάσει με την παρέα σας και η γραμμή στο μέτωπό σας οφείλεται στη στεναχώρια που ζήσατε όταν χωρίσατε ή στην αγωνία που είχατε όταν μάθατε ότι είστε έγκυος. Σε κάθε περίπτωση, οι ρυτίδες αυτές αποτελούν αναμνήσεις και ενθύμια των όσων έχετε ζήσει μέχρι σήμερα.

Μύτη

Η μύτη και τα αυτιά του ανθρώπου μεγαλώνουν σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, οπότε μία ήδη μεγάλη μύτη μπορεί να γίνει μεγαλύτερη. Αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους, οπότε δεν μπορείτε παρά να το αποδεχτείτε και αντί να προσπαθείτε να την κρύψετε, τονίστε την! Αυτό έχουν κάνει και στο παρελθόν διάσημες σταρ όπως η Μπάρμπρα Στράιζαντ, που στην αρχή της καριέρας της φωτογραφιζόταν μόνο προφίλ.

barbara streisand vintage
Κοιλιά

Είναι πιθανό να έχετε ήδη κάνει το πρώτο σας παιδί (ή και όχι). Λιγότερο πιθανό, έως και απίθανο είναι να έχετε κοιλιακούς που διαγράφονται και δεν πειράζει! Η ζωή είναι ωραία ακόμα και χωρίς κοιλιακούς και λίγη κοιλίτσα δεν είναι λόγος για να μην αγαπήσετε το σώμα σας και τον εαυτό σας. 

Χέρια

Είναι γνωστό ότι τα χέρια είναι από τα λίγα σημεία στο ανθρώπινο σώμα που δείχνουν την ηλικία του ατόμου και είναι αδύνατον να παρέμβει κανείς. Είναι σημαντικό να τα κρατάτε ενυδατωμένα, χρησιμοποιώντας κρέμες, και να μην ξεχνάτε να κλείνετε τακτικά ραντεβού για μανικιούρ.

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου