Φιορεντίνα, Νάπολι, Σεβίλλη, Ντνίπρο στους «4»



Η Φιορεντίνα , η Νάπολι, η κάτοχος του τροπαίου, Σεβίλλη και η Ντνίπρο αποτελούν την 4άδα των ημιτελικών του Europa League 2014-15.

«Θρίλερ» εστην Αγία Πετρούπολη, αλλά και στο Κίεβο. Στην Ρωσία, η Ζενίτ έκανε ανατροπή και προηγήθηκε 2-1, όμως αποφεύχθηκε η παράταση, καθώς ο Γκαμεϊρό ισοφάρισε σε 2-2 στο 85′.


Στο Κίεβο το 0-0… στοίχειωνε την αναμέτρηση και όλα έδειχναν πως οδεύαμε στην παράταση, ωστόσο, η Μπριζ «λύγισε» στο 82ο λεπτό, όταν ο Σακόβ λύτρωσε τη Ντνίπρο με ένα πανέμορφο γκολ. Έτσι, οι Ουκρανοί έγιναν η πρώτη ομάδα του Μάρκοβιτς που πέρασε για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στη Φλωρεντία η Ντινάμο Κιέβου έπαιζε με 10 παίκτες από το 40′ λόγω αποβολής του Λενς με 2ο κίτρινη κάρτα για θέατρο, όμως η απόφαση του διαιτητή ήταν υπερβολική. Ο Γκόμεζ άνοιξε το σκορ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε για την Φιορεντίνα ο Βάργκας στις καθυστερήσεις (1-1 το πρώτο ματς).


Η Νάπολι είχε νικήσει 4-1 στο Βόλφσμπουργκ, προηγήθηκε 2-0 στο «Σαν Πάολο» με Καγιεχόν και Ιγκουαΐν και οι Γερμανοί απλά απέφυγαν τη δεύτερη ήττα με τα γκολ των Κλόζε και Πέρισιτς (2-2).
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου