Νέα τροπή στην υπόθεση της 4χρονης: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο σπίτι του πατέρα της


Νέα τροπή στην υπόθεση της 4χρονης Άννυ που αγνοείται από τις 21 Απριλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο σπίτι του πατέρα της.
Η εξαφάνιση της μικρής από τη Βουλγαρία συγκλονίζει το πανελλήνιο, καθώς πλέον εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, όπως αυτό της υιοθεσίας ή άλλης δραματικής εξέλιξης. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται ακόμη και η ύπαρξη τρίτου προσώπου στο διαμέρισμα του πατέρα της μικρής. 
Οι Αρχές βρήκαν κηλίδες αίματος στο σπίτι του πατέρά της, ο οποίος είναι τοξικομανής, και θα σταλούν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Οι έρευνες στρέφονται και πάλι στους γονείς της 4χρονης, οι οποίοι έχουν υποπέσει σε σωρεία αντιφατικών καταθέσεων για τις συνθήκες εξαφάνισης της κόρης τους.

Εν τω μεταξύ, η μητέρα της 4χρονης υποστηρίζει ότι στη φωτογραφία, που στάλθηκε στην αστυνομία από πολίτη που την τράβηξε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή ανάμεσα σε Κερατσίνι και Πειραιά και δείχνει μια γυναίκα να κρατά ένα παιδί από το χέρι και να σταματά ένα ταξί, είναι η κόρη της, παρόλο που αστυνομία έχει απορρίψει το ενδεχόμενο αυτό. 
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου