Αποχώρησε από την χώρα μας το 80% των παράνομων μεταναστών που είχε έρθει το τελευταίο διάστημα


Μειώθηκε αισθητά ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που παραμένει στην χώρα μας και οι οποίοι αποτελούσαν εκείνο το απίστευτο «κύμα» προσφύγων όπως είχαν χαρακτηριστεί από κυβερνητικά στελέχη, που είχαν φθάσει στην χώρα μας από τις 14 Απριλίου.


Οι παράνομοι μετανάστες που ήρθαν με όποιο τρόπο βρήκαν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα ξεπέρασαν τους 50.000. Παρ” όλα αυτά όμως κι ενώ αρχικά υπήρχε συνωστισμός από την παρουσία τους σε πλατείες και σε διάφορες συνοικίες γενικότερα, το τελευταίο διάστημα η εικόνα αυτή έχει εξαλειφθεί.


Πλέον βλέπει κανείς ελάχιστους από τους ανθρώπους αυτούς να τριγυρίζουν στις συνοικίες ενώ ελάχιστα άτομα έχουν απομείνει που χρησιμοποιούν ψς καταφύγιο τα πάρκα και τις πλατείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα κυβερνητικά στελέχη που ασχολούνται με την έλευση των παράνομων μεταναστών στην χώρα μας, βρήκαν τον τρόπο ώστε αρκετοί από αυτούς να αποχωρήσουν από την χώρα μας. Κάποιοι από αυτούς επέστρεψαν στις πατρίδες τους και κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να αναζητήσουν την τύχη τους κάπου αλλού.



Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες το 80% από τους ανθρώπους αυτούς που αποτελούσαν το μεγάλο «κύμα» των παράνομων μεταναστών που έφθασε με νύχια και με δόντια στην χώρα μας, έχει αποχωρήσει. Αυτό το ποσοστό αποχωρήσεων φέρεται να έχουν στην διάθεσή τους τα στελέχη του αρμόδιου υπουργείου. Οι ίδιες πληροφορίες «αναφέρουν» ότι προς την κατεύθυνση αυτή βάσει μυστικού σχεδίου το οποίο όμως φαίνεται να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και άλλοι παράνομοι μετανάστες οι οποίοι από την πλευρά τους σίγουρα θα το διαπίστωσαν ότι η χώρα μας αυτή την στιγμή κάθε άλλο παρά είναι ο οικονομικός «παράδεισος» που ενδεχομένως κάποιοι να τους είχαν υποσχεθεί ότι θα βρουν.

Ρεπορτάζ Φώτης Κατσούφης

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου