Από εργάτρια σε εργοστάσιο έγινε… η πλουσιότερη γυναίκα της Κίνας!


Η Ζου Κινφέι, η πλουσιότερη γυναίκα της Κίνας κατάφερε από εργάτρια σε εργοστάσιο να γίνει… η πλουσιότερη γυναίκα της Κίνας!

Η ίδια γυναίκα, κάποτε, κέρδιζε λιγότερα από 100 λίρες το μήνα, καθώς δούλευε ως εργάτρια σε εργοστάσιο. Μισθό που έστελνε στον σχεδόν τυφλό πατέρα της τον οποίο είχε αφήσει πίσω της στο χωριό μόνο του αφού η μητέρα της είχε πεθάνει όταν εκείνη ήταν πέντε ετών. Δούλευε σε εργοστάσιο που έφτιαχνε γυαλί για ρολόγια από την εφηβική της ηλικία. Μετά από λίγους μήνες όμως βαρέθηκε τη μονότονη δουλειά της και παραιτήθηκε. Τότε ήταν που τα αφεντικά της αποφάσισαν να της δώσουν προαγωγή και να την τοποθετήσουν σε ένα τμήμα που μόλις είχε συσταθεί.

«Ίσως τους εξέπληξε το γεγονός ότι μία χωριατοπούλα μπορούσε να γράψει, για αυτό αποφάσισαν να μου δώσουν την ευκαιρία», είπε η ίδια σύμφωνα με την Daily Mail. Στα 22 της, με κεφάλαιο τις 1.800 λίρες που είχε κερδίσει δουλεύοντας υπερωρίες- τα μόνα χρήματα που δεν έστελνε στον πατέρα της- ίδρυσε την Lens Technology. Πλέον η εταιρεία της είναι πάροχος της Apple και των περισσότερων εταιρειών που κατασκευάζουν κινητά τηλέφωνα.


ID Card Of 100 GBP A Month Factory Worker Now Richest In China ID Card Of 100 GBP A Month Factory Worker Now Richest In China ID Card Of 100 GBP A Month Factory Worker Now Richest In China ID Card Of 100 GBP A Month Factory Worker Now Richest In China
paraskhnio.gr
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου