Η τέλεια απόχρωση για το χρώμα των μαλλιών σας!


Αυτό που πρέπει πραγματικά να ψάξετε με πάθος, είναι το χρώμα που θα τονίσει το πρόσωπό σας και γενικότερα όλη την εμφάνισή σας. Πώς; 

Aπό τη Μαρία Καλοπούλου

Μια μέθοδος είναι να εξετάσετε αρχικά και πολύ προσεχτικά το χρώμα της επιδερμίδας σας. 

Το σταρένιο δέρμα έρχεται σε αντίθεση με τους ανοιχτούς τόνους στα μαλλιά, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι έχετε πάντα το δικαίωμα να μεταμορφωθείτε σε μια φλογερή μελαχρινή. 

Στα ροδαλά δέρματα οι σαντρέ αποχρώσεις χαρίζουν ισορροπία στο τελικό αποτέλεσμα αλλά και οι τόνοι του καστανού μοιάζουν σαν να δημιουργήθηκαν ακριβώς για σας. 

Λευκή επιδερμίδα: Αν ανήκετε στην εκλεκτή μειοψηφία και η επιδερμίδα σας φλερτάρει αποφασιστικά με τις αποχρώσεις της πορσελάνης, τότε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα! Σε σας ταιριάζουν τα πάντα, αρκεί να πάρετε τη μεγάλη απόφαση.
Ακόμα μια πρόταση για μια επιτυχημένη επιλογή χρώματος για τα μαλλιά δίνει και το χρώμα των ματιών σας. Σε περίπτωση, όμως, που δεν αισθάνεστε έτοιμη ακόμα για ριζικές αλλαγές αλλά έχετε κουραστεί από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μικρή διαφοροποίηση επιλέγοντας ένα με δυο τόνους ανοιχτότερη βαφή. 

Και θυμηθείτε ότι σε περίπτωση που τα λευκά αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνα πολλά, με τη σωστή βαφή μπορείτε να βρείτε την ιδανική λύση, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε ούτε μια στιγμή. 
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου