Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο η Βίκυ Σταμάτη-Κούγιας: Μου είπε ότι θα αυτοκτονήσει!


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Βίκυ Σταμάτη, απέδρασε τη νύχτα από το Δρομοκαΐτειο. Οι φρουροί βρήκαν την μπαλκονόπορτα ανοιχτή. Η αστυνομία έχει ήδη κινητοποιηθεί και την αναζητά, καθώς ενημερώθηκε νωρίς το πρωί.
Σύμφωνα με την πηγές της αστυνομίας, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, το... έσκασε από το Δρομοκαΐτειο μεταξύ, 01:00 και 05:00 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, στο δωμάτιο έχει βρεθεί γράμμα της Βίκυς Σταμάτη που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η μητέρα πρέπει να είναι μαζί με το παιδί της».
Κούγιας: Η Σταμάτη μου είπε ότι θα αυτοκτονήσει
«Δεν μου είπε ότι θα αποδράσει, μου είπε κάτι χειρότερο» αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας, εκ των συνηγόρων της Βίκυς Σταμάτη.
Ο νομικός εκπρόσωπος της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, εξομολογήθηκε μιλώντας στο πρωινό του Mega, ότι η Βίκυ Σταμάτη, δεν του αποκάλυψε ότι θα αποδράσει αλλά «κάτι πολύ χειρότερο».
«Μίλησα μαζί της χθες, αμέσως μετά την απόρριψη της αίτησης, είπε κάτι χειρότερο, δεν είπε ότι θα αποδράσει» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας. «Είπε ότι θα αυτοκτονήσει;» τον ρώτησε ο Δημήτρης Καμπουράκης, για να λάβει την απάντηση: «Αυτό ακριβώς».
Δημόσια έκκληση του δικηγόρου της να επιστρέψει
Μιλώντας, στο ραδιόφωνο του Alpha ο δικηγόρος της, Φραγκίσκος Ραγκούσης, αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της το βράδυ της Τετάρτης, κατά την οποία διαπίστωσε ότι βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω της εκ νέου απόρριψης του αιτήματός της για αποφυλάκιση και απηύθυνε δημόσια έκκληση να επιστρέψει και να μην κάνει κακό στον εαυτό της.
Ο δικηγόρος μάλιστα, τόνισε, ότι η Βίκυ Σταμάτη του είπε: «Δεν μπορώ να είμαι μακριά από το παιδί και να είμαι ανάξια μάνα. Δεν θέλω να πεθάνω στο Δρομοκαΐτειο» 
«Κάποιος τη βοήθησε» λέει ο πρόεδρος του Ψυχιατρείου
Μιλώντας στο Mega ο πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου, Ισίδωρος Πρόϊος, ξεκαθάρισε ότι «η διοίκηση δεν φέρει καμία ευθύνη», καθώς όπως είπε η Βίκυ Σταμάτη βρισκόταν υπό φρούρηση.
«Ήταν στο δωμάτιο μόνη της και φρουρούνταν επί 24ωρου βάσεως από σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Κορυδαλλού σε τρεις βάρδιες. Το δωμάτιό της βρισκόταν στο ισόγειο και το μπαλκόνι της ήταν κλειδωμένο με λουκέτο το οποίο βρέθηκε παραβιασμένο» είπε.
«Ασφαλώς κάποιος τη βοήθησε» πρόσθεσε ο κ. Πρόϊος, τονίζοντας ότι αυτό ίσως να έγινε κατά την αλλαγή βάρδιας των φρουρών.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου