Παροξυσμός ενόψει του πριγκιπικού βρέφους



Σε συναγερμό βρίσκεται όλη η Βρετανία για τον ερχομό του νέου πριγκιπικού βρέφους, το οποίο αναμένεται να έρθει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μπορεί η Κέιτ να μην έχει μπει ακόμα μέσα στο νοσοκομείο, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο ήδη η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις.

Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αλλαγές δρομολογίων λεωφορείων, κιγκλιδώματα – τα οποία θα παραμείνουν έως και τις 30 του μήνα- αλλά και απαγορεύσεις πάρκινγκ βρίσκονται ήδη σε ισχύ έξω από την κλινική που θα νοσηλευτεί η Δούκισσα.



Η Αστυνομία έχει απαγορεύσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ να βρίσκονται έξω από την ιδιωτική πτέρυγα «Lindo» του νοσοκομείου «St. Mary’s», όπως είχε συμβεί την πρώτη φορά.

Δεν είναι λίγα βέβαια τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης που μεταδίδουν live εικόνα από το μαιευτήριο, μην τυχόν φτάσει η Δούκισσα. 


Εκτός από το μαιευτήριο, δημοσιογράφοι, εικονολήπτες και φωτογράφοι, τόσο από την Βρετανία, όσο και από άλλες χώρες, βρίσκονται και σε άλλα μέρη ενδιαφέροντος, όπως κοντά στο παλάτι του Κένσιγκτον, όπου διαμένουν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, αλλά και έξω από το Μπάκινγχαμ.


.Το Παλάτι πάντως, είναι πολύ ανήσυχο σχετικά με τις φωτογραφίες που μπορεί να εξασφαλίσουν οι παπαράτσι και να κυκλοφορήσουν, οι οποίες θα δείχνουν τη μεταφορά της Δούκισσας την ώρα που θα έχουν ξεκινήσει οι πόνοι του τοκετού.

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου