Οι πιο περίεργες παραδόσεις του κόσμου για τις μέλλουσες μαμάδεςΣε αρκετές χώρες του κόσμου επικρατούν μερικές πολύ... περίεργες παραδόσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τις μέλλουσες μαμάδες. Πορτογαλία, Κίνα, Τζαμάικα είναι μόνο μερικές από τις χώρες, που πιστεύουν σε παραδόσεις που αν τηρηθούν θα... φέρουν υγεία και ευτυχία στο παιδί και στην οικογένεια. 

Οι εγκυμονούσες στη Μογγολία απαγορεύεται να αγγίξουν η μία την άλλη. Αν το κάνουν, πιστεύουν ότι έτσι θα... αλλάξει το φύλο του παιδιού! 

Στην Τζαμάικα οι γυναίκες τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης τους δεν πίνουν πολύ γάλα. Αν και δεν είναι καλό για την υγεία της μέλλουσας μαμάς το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι το μωρό τους θα βγει με πολύ ανοιχτό δέρμα!

Στην Πορτογαλία οι μέλλουσες μαμάδες αποφεύγουν να έρχονται σε επαφή με γάτες και σκύλους. Όχι από φόβο μήπως κολλήσουν κάποιο μικρόβιο, αλλά γιατί πιστεύουν ότι το μωρό θα γεννηθεί πολύ τριχωτό!

Οι Κινέζοι ανέκαθεν είχαν πολύ ισχυρές παραδόσεις σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς τους. Όταν μία γυναίκα είναι έγκυος, μεταφέρεται από τον πατέρα του παιδιού της σε αναμμένα κάρβουνα ώστε να εξασφαλιστεί ο ασφαλής τοκετός! Οι εγκυμονούσες απαγορεύεται να γελάνε, να φωνάζουν και να πηγαίνουν σε κηδείες, καθώς θεωρούνται ότι φέρνουν κακοτυχία.

Μία περίεργη παράδοση φαίνεται ότι είχαν στη Ρωσία που όμως τα τελευταία χρόνια έχει εξασθενίσει. Οι μελλοντικοί γονείς, αποκαλύπτουν ο ένας στον άλλο τα ονόματα των πρώην τους, προκειμένου να γίνει πιο εύκολος ο τοκετός!

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου