Πέγκυ Σταθακοπούλου: Το πρόβλημα υγείας που την έκανε να τα παρατήσει όλαΓια το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να απομακρυνθεί, τόσο από την τηλεόραση και το θέατρο, όσο και από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός.

Ο λόγος για την Πέγκυ Σταθακοπούλου, η οποία πήρε την απόφαση να αφιερωθεί στον σύζυγό της, τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή, όταν εκείνος βίωνε μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

«Ο λόγος που απείχα τότε ήταν γιατί θεωρούσα ότι αυτό που συνέβαινε στην οικογένειά μου ήταν σημαντικό και χρειαζόταν υποστήριξη. Δεν περίσσευε τίποτα για να το δώσω αλλού, οπότε ένιωθα ότι η ζωή βρίσκεται σε μια στιγμή έντονης δοκιμασίας και η δική μου θέση ήταν εκεί», λέει, στο περιοδικό «You», η ηθοποιός.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνης της εποχής, του 2009 δηλαδή, η Πέγκυ άφησε άρον άρον την θεατρική παράσταση την οποία ετοίμαζε μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή και, μαζί με τον σύζυγο της, ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη προκειμένου εκείνος να νοσηλευτεί.

Η ίδια σημειώνει στη συνέντευξή της πως η 5,5 ετών τότε κόρη τους, Χριστίνα, βίωνε μαζί τους το πρόβλημα. «Το βίωσε όπως το βιώναμε κι εμείς. Ήξερε την αλήθεια από την πρώτη στιγμή παρόλο που ήταν 5,5 ετών, αλλά με μια αισιόδοξη ματιά για την πορεία των πραγμάτων. Συμμετείχε πολύ, είχε άσχημες εικόνες κάποιες στιγμές αλλά μιλούσαμε. Την ωρίμασε πάρα πολύ όλο αυτό, χωρίς, ωστόσο, να της αφαιρέσει τη χαρά της ζωής και χωρίς να της δημιουργήσει μεγάλους φόβους. Τελικά οι δοκιμασίες στους ανθρώπους - και στους μεγάλους και στους μικρούς - μπορεί και να τους κάνουν καλύτερους. Τα ψέματα ούτε χρειάζονται ούτε ωφελούν».

«Υπήρχε μια ζωή που είχε και τα όμορφα και τα καθημερινά της. Απλώς, μέσα από μια τέτοια δοκιμασία οι άνθρωποι έρχονται πάρα πολύ κοντά και δένονται αν ο ένας είναι εκεί για να στηρίζει τον άλλον. Εμείς δεθήκαμε πολύ», καταλήγει η Πέγκυ.

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου