Άνοιξε ο δρόμος για την ανάπλαση της Λεωφόρου


Το Ελεγκτικό Συνέδριο (ΕΣ) υπό τον πρόεδρο του Νίκο Αγγελάρα αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι μπορεί να υλοποιηθεί η αναβάθμιση του γηπέδου του Παναθηναϊκού επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στους Αμπελοκήπους. 

Υπενθυμίζεται ότι το ΕΣ είχε κρίνει σε πρώτη φάση παράνομο το κονδύλι των 7.000.000 ευρώ που του είχε χορηγηθεί από τον τέως περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό για την αναβάθμιση του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης». Αναλυτικότερα, το 6ο Τμήμα του ΕΣ είχε κρίνει ότι η επίμαχη χορήγηση είναι αντίθετη στο δημόσιο συμφέρον, ενώ παράλληλα παραβιάζεται και η αρχή της οικονομικότητας.

Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός άσκησε έφεση επί της απόφασης του 6ου Τμήματος που δεν ενέκρινε το κονδύλι για την αναβάθμιση του γηπέδου.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, η μείζονα επταμελής σύνθεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, μετά από θετική εισήγηση του κ. Αγγελάρα, έκρινε ότι πρέπει να επιτραπεί η υπογραφή της επίμαχης προγραμματικής σύμβασης των 7.000.000 ευρώ για την αναβάθμιση της έδρας του Παναθηναϊκού.

Οι σύμβουλοι του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σχεδόν ομόφωνα, έκριναν ότι οι εργασίες επί του συνόλου των αθλητικών εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού, καθιστούν το γήπεδο πιο ασφαλές για τους αθλητές, αλλά και για τους φιλάθλους που το επισκέπτονται.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου