Οι αποκαλύψεις της Κάτιας για τον Σάκη


Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε το γύρισμα της Κάτιας Ζυγούλη με τον Θέμη Γεωργαντά για το OK@night που θα μεταδοθεί την προσεχή Κυριακή.

Αφορμή για την τηλεοπτική τους συνάντηση στάθηκε η παρθενική της εμφάνιση ως οικοδέσποινα του φετινού Madwalk.

Μεταξύ άλλων, το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι μόλις δέχτηκε την πρόταση τρόμαξε και ήταν αρνητική.

Στη συνέχεια ζήτησε χρόνο για να το σκεφτεί και μέσα σε τρεις μέρες είχε απαντήσει θετικά με τη σύμφωνη γνώμη του Σάκη Ρουβά, που ήταν θετικός από την πρώτη στιγμή!

Η Κάτια κλήθηκε να απαντήσει για τις φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται το καλοκαίρι στην Κέρκυρα, τις οποίες διέψευσε προσθέτοντας "τι παραπάνω θα προσθέσει ο γάμος, θα είμαστε πιο πολύ οικογένεια;".

Διευκρίνισε, όμως, πως, όταν το κάνουν, θα το έχουν αποφασίσει την τελευταία στιγμή και αντί για προσκλήσεις οι καλεσμένοι θα ειδοποιηθούν με SMS!


Όπως ήταν φυσικό, το επίμαχο θέμα με το "Άξιον Εστί" δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο.

"Ας λένε ό,τι θέλουν" ήταν πάνω κάτω η απάντηση της Κάτιας στον Θέμη, η οποία τόνισε ότι ο Σάκης δουλεύει πάρα πολύ με ό,τι καταπιάνεται και θέλει κάθε φορά να ξεπερνάει τον εαυτό του.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα της άρεσε να ασχοληθεί με την τηλεόραση ή (και πάλι) με τον κινηματογράφο δεν έδειξε να είναι αρνητική λέγοντας ότι απολαμβάνει να ανακαλύπτει νέα πράγματα, όπως αρνητική δεν ήταν και στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον άντρα της ζωής της μπροστά στον φακό!

Τότε, μάλιστα, συμπλήρωσε πως ο Σάκης, όσο αυστηρός είναι με τον εαυτό του, τόσο χαλαρός είναι με εκείνη! 



Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου