CC creams: Το επόμενο βήμα στην ομορφιά!


Τι είναι οι CC Creams; Σε τι διαφέρουν από τις BB και ποιες είναι οι αγαπημένες μας;




Οι κρέμες BB (Beauty Balms), είναι κρέμες που λειτουργούν σαν balm που φροντίζουν τα προβλήματα της επιδερμίδας, τα σημάδια γήρανσης ,προστατεύουν από τον ήλιο αλλά χαρίζουν και ελαφριά κάλυψη. Από τη στιγμή που εμφανίστηκαν οι BB στην αγορά, οι γυναίκες έβαλαν στην άκρη το make up, την αντηλιακή και την ενυδατική και αγάπησαν αυτή την ανάλαφρη υφή και αποτέλεσμα που χαρίζουν τα νέα προϊόντα.


Σήμερα το μεγάλο hit στην ομορφιά ονομάζεται «CC Cream»! CC σημαίνει Color Control και ελέγχει το χρωματικό τόνο ενώ ταυτόχρονα έχει όλα τα υπόλοιπα θετικά των BB. Mάλιστα, οι CC έχουν περισσότερες αποχρώσεις από τις BB που βγαίνουν σε 1 ή 2 αποχρώσεις, οπότε μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των γυναικών που έχουν είτε πολύ σκούρα είτε πολύ ανοιχτή επιδερμίδα, είτε ακόμη και πολύ ευαίσθητο δέρμα.

Επίσης, οι CC κρέμες μπορεί να είναι πιο λεπτόρρευστες από τις BB, ωστόσο έχουν περισσότερη περιεκτικότητα σε χρωστικές, γεγονός που σημαίνει ότι χαρίζει μεγαλύτερη κάλυψη στο δέρμα.

Δες τις 5+1 CC cream που έχουμε ξεχωρίσει:


-Rosaliac CC Cream με SPF30, La Roche-Posay:
rosaliaccc
Ένα νέο και ολοκληρωμένο βήμα για το ευαίσθητο δέρμα με κοκκινίλες. Καλύψτε την ερυθρότητα, διορθώστε τις χρωματικές ατέλειες,προστατεύστε το δέρμα σας από τον ήλιο με την 1η κρέμα CC που σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος.


- Moisture Surge CC Cream SPF 30, Clinique:
CLINIQUE4
Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα προσφέροντάς της όλα εκείνα τα συστατικά που χειάζεται για να προστατευτεί.Χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα και παρέχει αντηλιακή προστασία χάρη στο φίλτρο UVA/UVB με δείκτη προστασίας 30.


- Revitalizing Supreme CC Cream, Estee Lauder:
ESTEE
Αυτή η πρωτοποριακή κρέμα CC, με πρωτοποριακή σύνθεση ενισχύει και αναζωογονεί τη φυσική αντίστασή στην εμφάνιση πολλαπλών σημαδιών γήρανσης και χαρίσει τέλεια χρωματική ομοιομορφία.


- Nude Magique CC Cream, L’ Oreal:
LOREAL
Περιέχει μικρο-χρωστικές κάψουλες οι οποίες έχουν μοβ χρώμα που διορθώνει τη θαμπάδα και εξουδετερώνει το κίτρινο χρώμα. Οι κάψουλες μεταμορφώνονται σε foundation από την 1η επαφή με την επιδερμίδα.


- CC Complete Cream SPF 30 ,Youth Lab:
YOUTHLAB
Πολυδραστική κρέμα με χρώμα που καλύπτει τις ατέλειες. Περιέχει Υαλουρονικό Οξύ, Uniluchent, Βιταμίνη PP χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη, νεανική λάμψη, ενυδάτωση σε βάθος και αποχρωματισμό και προστασία από τον ήλιο.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου