Cheesecake Nutella’s όλο γλύκα!


Υπέροχο και πανεύκολο Cheesecake Nutella’s, με μπισκότα, γαρνιρισμένο με φουντούκια. Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα ξεχωριστό γλυκό που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους λάτρεις της Μερέντας!


Υλικά

•250 γρ. μπισκότα digestive
•75 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
•400 γρ. [1 βάζο] Νουτέλα σε θερμοκρασία δωματίου
•180 γρ. ψημένα φουντούκια χοντροκομμένα στο multi •500 γρ. τυρί κρέμα τύπου [Philadelphia] σε θερμοκρασία δωματίου
•60 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη




Εκτέλεση

1.Για τη βάση: Θρυμματίζουμε σε μπλέντερ τα μπισκότα. Προσθέτουμε το βούτυρο, 1 κ.σ. Νουτέλα και 3 κ.σ. φουντούκια [25 γρ.] και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε ένα υγρό, αμμώδες μείγμα.

2.Βουτυρώνουμε ένα στρογγυλό ταψάκι με αποσπώμενο πάτο 23 εκ. περίπου [ή στρώνουμε με λαδόκολλα ένα κανονικό ταψάκι] και τοποθετούμε το μείγμα στη βάση του ταψιού. Το απλώνουμε ισομερώς στη βάση, πιέζοντάς το με τα χέρια μας ή με την ανάποδη ενός κουταλιού. Το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώνει.

3.Για τη γέμιση: Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε και την υπόλοιπη Νουτέλα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν.

4.Στρώνουμε τη γέμιση στο ταψάκι πάνω από τη βάση και πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα χοντροκομμένα φουντούκια τα οποία πιέζουμε ελαφρώς στο γλυκό με το χέρι σας. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να παγώσει ιδανικά για 4-5 ώρες αλλά και για όλο το βράδυ.

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου