Με τίτλο «Η Άντα παράτησε το Γιώργο» η Εφημερίδα Espresso σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της γράφει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Άντα, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κοινή τους πορεία και στο γάμος τους μετά από 26 χρόνια.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι φήμες ότι οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση οργίαζαν κάθε φορά που απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις ωστόσο το πρώην πρωθυπουργικό ζευγάρι είχε αποφασίσει να μείνει μαζί έστω και τυπικά και ασχέτως των προβλημάτων έως ότου ο κ. Γιώργος Παπανδρέου ολοκλήρωνε τον πολιτικό του κύκλο, αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί.

Κάτι τέτοιο, όμως, όπως φαίνεται δεν κατάφεραν να τηρήσουν καθώς, όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ, η Άντα Παπανδρέου αποφάσισε να αφήσει πίσω της τα 26 χρόνια γάμου, να κλείσει οριστικά πίσω της την πόρτα της πολυτελούς μεζονέτας στο Καστρί και να μετακομίσει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, ξεκινώντας έτσι τη νέα της ζωή! Πάντως, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η απόφαση του διαζυγίου ελήφθη σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα και παρόλο που είναι άγνωστο τι ήταν εκείνο που πραγματικά οδήγησε στο χωρισμό, λέγεται ότι πολλές συγκρούσεις ανάμεσα στο ζευγάρι είχαν πυροδοτηθεί εξαιτίας της Μαργαρίτας Παπανδρέου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πεθερά και νύφη δεν είχαν ποτέ τις καλύτερες των σχέσεων με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου να... τεστάρει συνεχώς την ανικανότητα της Άντας να φέρει το «βαρύ επίθετο» του συζύγου της. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν φήμες περί οικονομικών προβλημάτων αφότου η Μαργαρίτα επέλεξε να κλείσει τη «στρόφιγγα» της οικονομικής στήριξης του γιου της, υποστηρίζει η «Espresso». Επίσης, λέγεται ότι οι τελευταίες πολιτικές επιλογές του πρώην πρωθυπουργού έφερε τριβές ανάμεσα στο ζευγάρι.

Το ζεύγος Γιώργου - Άντας παντρεύτηκε στο Καλέντζι το 1989 και απέκτησε μία κόρη, τη Μαργαρίτα.