Απίστευτες features της Google που σίγουρα δεν γνωρίζατε


Η Google έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα πέρα από τη δυνατότητα αναζήτησης στον παγκόσμιο ιστό.

Πέρα από μια αστείρευτη πηγή πληροφοριών η πλατφόρμα της Google παρέχει μια σειρά από features που προσφέρουν απίστευτες δυνατότητες. Μερικές από αυτές είναι εξαιρετικά χρήσιμες, μερικές είναι καθαρά για λόγους διασκέδασης.

Για παράδειγμα, γνωρίζατε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google σαν ξυπνητήρι, για να πάτε μια βόλτα στο διάστημα ή για να παίξετε παιχνίδια;

Από τα πιο διασκεδαστικά στα πιο χρήσιμα, παρακάτω θα βρείτε μερικά features που προσφέρει η Google και που σίγουρα θα δοκιμάσετε μόλις διαβάσετε το άρθρο. 

Στην αναζήτηση για τις εικόνες της Google πληκτρολογήστε «Atari Breakout» και προετοιμαστείτε για το πιο «κολλητικό» παιχνίδι που έχετε δει.





Μπορείτε να ορίσετε χρονόμετρο στη Google πληκτρολογώντας το χρόνο που επιθυμείτε και μετά τη λέξη timer. Για παράδειγμα: four minute timer


Το Google.com/sky σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τις σκοτεινές γωνιές του διαστήματος από την ασφάλεια του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας έναν δορυφόρο της NASA, το Sloan Digital Sky Survey, και το τηλεσκόπιο Hubble.


Το Google nGrams είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση λέξης μέσα σε 5,2 εκατ. βιβλία που έχουν εκδοθεί μεταξύ του 1500 και του 2008. Η δυνατότητα αυτή σας επιτρέπει να δείτε το πόσο έχουν χρησιμοποιηθεί και αλλάξη με την πάροδο του χρόνου. 


Δυσκολεύεστε να θυμηθείτε τους αριθμούς στα αγγλικά; Το Google σας βοηθάει να προφέρετε μέχρι και δωδεκαψήφιους «σιδηρόδρομους». Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τον αριθμό που επιθυμείτε και μετά «=English». 


Γίνετε πάλι παιδί και χτίστε ό,τι επιθυμείτε με Lego μέσω του BuildWithChrome.com.


Η Google πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο παιχνίδι για τους Google Maps που περιέχει ερωτήσεις γεωγραφίας. Ονομάζεται SmartyPins.


Στο Google Translate υπάρχει μια «χειροκίνητη» επιλογή που σας επιτρέπει να ζωγραφίσετε τους χαρακτήρες που θέλετε. 


Επιλέξτε μια εντυπωσιακή γραμματοσειρά και χρησιμοποιήστε την εντελώς δωρεάν με το Google.com/fonts.


Μάθετε τα πάντα για την κουλτούρα μέσα από το Google Art Project. Εκεί θα βρείτε φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας από έργα τέχνης που βρίσκονται στα καλύτερα μουσεία του κόσμου. 

 
 
Δείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου