Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 1-5-2015


Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Θράκης, περιμένουμε την Παρασκευή 1 Μαΐου 2015. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 26 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 9 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειοι Αιγαίο θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 2 με 4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 2 με 4 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 2 με 4 μποφόρ.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου