Είσαι Έλληνας και βρίσκεσαι στην Αγγλία; Βγάλε 100 λίρες με 5 απλούς τρόπους


Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά τότε είναι που πρέπει όλοι να είμαστε και εφευρετικοί. Πηγές εισοδήματος υπάρχουν και άλλες, εκτός από τις παραδοσιακές. Αν είστε μάλιστα ένας από τους πολλούς Έλληνες που ζουν στην Αγγλία, ιδού 5 πολύ εύκολοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα, σύμφωνα με την Mirror.

1.Αλλάξτε τραπεζικούς λογαριασμούς
pounds

Υπάρχουν τράπεζες που θα σας ανταμείψουν εάν αποφασίσετε να αφήσετε την τωρινή σας τράπεζα και επιλέξετε αυτές. Για παράδειγμα, η Clysdale δίνει 150 λίρες, ενώ η Halifax Reward Current Account 125 λίρες.

2.Δώστε αίμα.
blood donor

Η αιμοδοσία είναι κάτι που όλοι μας πρέπει να κάνουμε εθελοντικά, εφόσον βέβαια πληρούμε τις προϋποθέσεις. Ωστόσο, υπάρχουν και ιατρικοί μελετητές που θα σας πληρώσουν 100 λίρες εάν τους δώσετε αίμα.

3.Πουλήστε τα πράγματά σας.
ebay

Τα σκουπίδια του ενός μπορούν να γίνουν ο θησαυρός κάποιου άλλου. Ανοίξτε λοιπόν τον δικό σας λογαριασμό στο eBay και ίσως να εκπλαγείτε όταν μάθετε πόσα χρήματα είναι διατεθειμένοι οι άνθρωποι να ξοδέψουν σε πράγματα που εσείς ετοιμαζόσασταν να πετάξετε.

4.Περιμένετε να «μαζευτεί» το επιτόκιο.
interest

Εδώ θα χρειαστεί απλώς να έχετε μεγάλη υπομονή. Για παράδειγμα, εάν βάλετε 1.000 λίρες σε μετοχές, με εκτιμώμενη απόδοση 5%, τότε θα πληρώνετε 50 λίρες κάθε μήνα. Μέτα από 18 μήνες μπορείτε να περιμένετε ότι θα εισπράξετε 114.20 λίρες σε τόκους. Δοκιμάστε διάφορους συνδυασμούς εδώ.

5.Ανακυκλώστε τις ηλεκτρονικές συσκευές σας.
laptop

Μπορεί να έχετε ένα κινητό τηλέφωνο που έχει χαλάσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η θέση του είναι στα σκουπίδια. Τα εξαρτήματα τους ίσως να είναι ακόμη πολύτιμα! Αν επισκεφθείτε το Cash in Your Gadgets θα δείτε ότι οι χαλασμένες ηλεκτρονικές συσκευές μπορούν να πωληθούν για αρκετές λίρες.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου