Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 14-5-2015



Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι στα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο θα αυξηθούν, περιμένουμε την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015. Τις θερμές ώρες της ημέρας όμβροι ή μπόρες τοπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εκδηλωθούν στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, ενώ νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 25 στην Ήπειρο, από 10 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 29 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 27 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενισχυόμενοι σταδιακά σε μέτριοι έως ισχυρούς 5 με 6 μποφόρ. 
Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, αλλά στα νοτιοδυτικά πελάγη θα ενισχυθούν σε ισχυρούς και πιθανόν τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Σχεδόν μέτριοι και στα ανοικτά τοπικά μέτριοι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.
Παροδικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου