Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 22-5-2015



Αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας κατά περιόδους πυκνότερες με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές το μεσημέρι στα γύρω ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου