Δολοφονία ομογενών στην Ουάσινγκτον: Τους έδεσαν και τους βασάνιζαν επί 24 ώρες πριν τους σκοτώσουν!


Ποιος ήταν ο πραγματικός αποστολέας του SMS στην δεύτερη και... "τυχερή" οικονόμο;

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες της απίστευτης τραγωδίας στις ΗΠΑ με θύματα Έλληνες ομογενείς. Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι ενδεικτικά του δράματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν η βίλα των 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων τυλίχθηκε στις φλόγες. Στις στάχτες της χάθηκαν τέσσερις ζωές. Ο 46χρονος ιδιοκτήτης Σάββας Σαββόπουλος, πρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρείας American Iron Works, η 47χρονη σύζυγός του Έιμι, ο 10χρονος γιος τους Φίλιπ και η 57χρονη οικονόμος από το Ελ Σαλβαδόρ, Βεραλίσια Φιγκερόα, που έπεσαν θύματα στυγνής δολοφονίας.




Η φωτιά στη βίλα, που βρίσκεται κοντά στην κατοικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, στο δρόμο με τις περισσότερες πρεσβείες στην Ουάσινγκτον, μπήκε για να καλύψει τα ίχνη του δράστη ή των δραστών. 

Τρία από τα τέσσερα θύματα δολοφονήθηκαν με αμβλύ αντικείμενο. Η αστυνομία, που δεν έχει αποκαλύψει πως δολοφονήθηκε το τέταρτο θύμα, προσπαθεί να φωτίσει το μυστήριο της δολοφονίας. Στο μεταξύ, οι ερευνητές εκτιμούν ότι οι δράστες γνώριζαν τα θύματα και είχαν εύκολη πρόσβαση στην πολυτελή κατοικία. Θεωρούν, δε, ότι ο δολοφόνος έδεσε και βασάνιζε τα άτυχα μέλη της οικογένειας για μια ολόκληρη μέρα, πριν τελικά τους σκοτώσει.





Ωστόσο, η μαρτυρία της δεύτερης οικονόμου της οικογένειας, ονόματι Νελίτζα Γκουτιέρες, φαίνεται πως κάθε άλλο παρά ξεδιαλύνει τα «θολά» σημεία της τραγωδίας. Η γυναίκα έλαβε δύο μηνύματα από το ζευγάρι των ομογενών για να μην πάει στη δουλειά της και κάπως έτσι σώθηκε!

Ειδικότερα, οι Αρχές αναφέρουν ότι έλαβε ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό της από την Έιμι, που έγραφε: «Βεβαιώθηκα πως δεν θα έρθεις σήμερα». 

Ακόμα, ο Σάββας Σαββόπουλος, μέσω ηχητικού μηνύματος, ειδοποίησε την οικονόμο να μην πάει να καθαρίσει το σπίτι, γιατί η σύζυγός του ήταν άρρωστη. Η οικονόμος λέει ότι η φωνή του ακουγόταν ανήσυχη.





Οι δύο κόρες της οικογένειας Σαββόπουλου, η 19χρονη Αμπιγκέιλ και η 16χρονη Κατερίνα, γλίτωσαν, γιατί δεν ήταν στο σπίτι. Φοιτούν εσωτερικές σε σχολεία.

Πάντως, η Αστυνομία έχει στην κατοχή της βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να μπαίνει στην Πόρσε 911 του Σαββόπουλου και να εξαφανίζεται από το σπίτι. 

Το πολυτελές αυτοκίνητο βρέθηκε σε χώρο στάθμευσης στο Μέριλαντ. Ο άνδρας είναι ο βασικός ύποπτος και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου