Έρχεται ο στόλος! 5.000 τουρίστες φτάνουν τη Δευτέρα στο λιμάνι του Πειραιά, με τo τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο

To τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο,  το επιβλητικό «Quantum of the Seas»,  ιδιοκτησίας της εταιρίας Royal Carribean, αναμένεται να φθάσει το πρωί της Δευτέρας, 18 Μαΐου, στο λιμάνι του Πειραιά και ήδη λιμενικό και καταστηματάρχες βρίσκονται σε αναβρασμό.

Το «Quantum of the Seas» αποτελεί το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που πλέει στα νερά της Μεσογείου και το μεγαλύτερο που επισκέπτεται ως νεότευκτο το λιμάνι του Πειραιά.
Για την τιμή που μας γίνεται, στις 11 το πρωί η Διοίκηση και τα διευθυντικά στελέχη του ΟΛΠ Α.Ε. θα υποδεχθούν μέλη από το πλήρωμα και τον καπετάνιο του πλοίου κ.Srecko "Felix" Ban.

Το κρουαζιερόπλοιο που έχει μήκος 347 μέτρα, 2090 καμπίνες, με μέγιστη χωρητικότητα 4.905 επιβατών και πλήρωμα 1500 ατόμων θα ελλιμενιστεί και θα εξυπηρετείται από τον ΟΛΠ Α.Ε. στο Διεθνή Σταθμό Επιβατών Β' (Θεμιστοκλής).

Το «Quantum of the Seas«, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην RCI τον Οκτώβριο του 2014, ενώ το παρθενικό του ταξίδι ξεκίνησε στις 2 Νοεμβρίου 2014.
koolnews.gr

Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου