8 ελληνικές επιχειρήσεις πήραν το εισιτήριο για τον τελικό των European Business Awards


Στις 26 Μαΐου θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, στο Hilton Park Lane Hotel, η τελετή απονομής των "European Business Awards sponsored by RSM 2014/15". Από την Ελλάδα, 8 επιχειρήσεις έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Στο φετινό διαγωνισμό 2014/2015, στην πρώτη φάση της διαδικασίας του, δήλωσαν συμμετοχή 24.000 επιχειρήσεις από 33 Ευρωπαϊκές χώρες. Από αυτές επιλέχθηκαν από τους κριτές 709 National Champions και 110 Ruban d'Honneur Recipients (10 από κάθε κατηγορία). Στον τελικό θα αναδειχθούν 11 νικητές - ένας για κάθε κατηγορία. Για την Ελλάδα φέτος διακρίθηκαν 60, περισσότερες από ποτέ, επιχειρήσεις ως «National Champion»!

Τα βραβεία επικεντρώνονται σε εταιρείες από διάφορους κλάδους που έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στις 10 κατηγορίες των βραβείων, από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έως την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα οποία και τις κατατάσσουν σε ηγετική θέση στην Ευρώπη. Η ενδέκατη κατηγορία προκύπτει από την επιλογή που κάνει ο Πρόεδρος των βραβείων για τις δέκα επιχειρήσεις που κατά την γνώμη του έχουν ξεχωρίσει στον διαγωνισμό και ονομάζεται «Chairman's Selection».

Ανάμεσα στις 110 εταιρείες που βραβεύτηκαν με τον τιμητικό τίτλο «Ruban d'Honneur», ο οποίος τους δίνει το εισιτήριο για την τελική φάση του διαγωνισμού συγκαταλέγονται και 8 Ελληνικές, γεγονός που αποτελεί εξαιρετική επιτυχία για τη χώρα μας για άλλη μία χρονιά αλλά και για τις ίδιες τις επιχειρήσεις. Επιπλέον με βάση τη ψηφοφορία του κοινού βραβεύτηκε φέτος η εταιρεία Olympia Electronics ως «National Public Champion» (Εθνικός Πρωταθλητής Ψηφοφορίας) διεκδικώντας έτσι τον τίτλο του «European Public Champion» στον τελικό. 

Οι 8 συνολικά Ελληνικές εταιρείες που έχουν φτάσει στον τελικό είναι οι εξής:

GREEN - GREEK ENVIRONMENTAL & ENERGY NETWORK SA  - The Business of the Year Award with Turnover of €26-150m


AB Vassilopoulos - The Award for Environmental & Corporate Sustainability
ONEX - The RSM Entrepreneur of the Year Award


Coffee Island - The Growth Strategy of the Year Award

PHARMATHEN - The Growth Strategy of the Year Award

Genesis Pharma - The Chairman’s Selection Award

Spetses Mini Marathon - The Chairman’s Selection Award

Olympia Electronics - National Public Champion
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου