Δωρεάν Γιόγκα Γέλιου στον Εθνικό Κήπο



Δεν χρειαζόμαστε αίσθηση χιούμορ για να γελάμε Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει κανείς να έχει αίσθηση χιούμορ για να γελάσει, αλλά η Γιόγκα του Γέλιου έχει αποδείξει το αντίθετο.

Για να αναπτύξουμε την ικανότητα να γελάμε από την καρδιά μας, είναι σημαντικό να αφαιρέσουμε όλες τις καταγραφές και τις αναστολές που δημιουργήθηκαν από την προσωπικότητα μας, την οικογένεια και την κοινωνία. Η Γιόγκα Γέλιου διευκολύνει αυτή τη διαδικασία καθαρισμού και βοηθά στην απελευθέρωση του αυθεντικού γέλιου από μέσα μας. 

Οι τεχνικές είναι αποτελεσματικές, ακόμη και για εκείνους που έχουν χάσει το γέλιο τους ή δεν έχουν καμία απολύτως αίσθηση χιούμορ. Οι άνθρωποι λένε συχνά, «έχω κατάθλιψη» η «δεν μπορώ να γελάσω» ή «δεν αισθάνομαι έτσι ώστε να γελάσω». Τους λέμε, «Δεν πειράζει. Απλά φέρτε το πρόθυμο σώμα σας και εμείς θα σας κάνουμε να γελάσετε». Έτσι, ακόμα κι αν δεν έχετε αίσθηση χιούμορ, μην ανησυχείτε. Απλά ενταχθείτε σε μία λέσχη γέλιου και θα αναπτύξετε την ικανότητα να γελάτε. «Δεν γελάμε γιατί είμαστε ευτυχισμένοι. Είμαστε ευτυχισμένοι γιατί γελάμε!».

Την Κυριακή, 17 ΜΑΪΟΥ 2015 Δωρεάν Γιόγκα Γέλιου - Laughter Yoga με το Κλαμπ Γέλιου Νεάπολης-Εξαρχείων - στον Εθνικό Κήπο, 12:00 έως 13:15

Σημείο συνάντησης: "Ηλιακό ρολόι" , είσοδος από Λεωφόρο Αμαλίας

Η Συνάντηση Γέλιου είναι δωρεάν και ανοιχτή για όλους.

Συντονίστρια: Βηθλεέμ Μπαλτζή

Δεν χρειάζεται να έχει κανείς καλή φυσική κατάσταση ή αίσθηση χιούμορ για να συμμετέχει, χρειάζεται μόνο να φορά άνετα ρούχα!

Πληροφορίες: Τηλ: 6973 744 578



Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου