Η Γιόκο Όνο αποκάλυψε ότι είχε λεσβιακή σχέση με τη Χίλαρι Κλίντον


Η Γιόκο Όνο, η χήρα του Τζον Λένον, αποκάλυψε ότι είχε λεσβιακή σχέση με τη Χίλαρι Κλίντον και η Αμερική έμεινε απλά… άφωνη!

Ένα νέο σκάνδαλο ταλανίζει τον σκανδαλιάρικο πολιτικό οίκο των Κλίντον. Η Γιόκο Όνο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με αφορμή έκθεση που παρουσιάζει στο MoMA, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου -άσχετη με το θέμα της συνέντευξης- για το ποια είναι η γνώμη της για την πιθανότητα να γίνει η Χίλαρι Κλίντον η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, χαμογέλασε και αποκάλυψε:

«Συναντηθήκαμε πολλές φορές κατά την διάρκεια των διαμαρτυριών στη Νέα Υόρκη ενάντια στον πόλεμο στο Βιετνάμ πίσω στο 1970 και αναπτύξαμε μια στενή σχέση» είπε και συνέχισε:

«Μοιραζόμασταν τις ίδιες απόψεις για σεξουαλική ισότητα και αγώνα κατά του αυταρχικού και πατριαρχικού κράτους, στο οποίο μεγαλώσαμε. Είχαμε μια αμοιβαία ερωτική έλξη όταν εγώ και ο Τζον ζούσαμε στο Μανχάταν και εκείνη σπούδαζε στο Yale, αλλά τελικά χαθήκαμε. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα πήγαιναν τόσο καλά γι” αυτήν. Της εύχομαι τα καλύτερα στην καμπάνια της».

Στο τέλος, μάλιστα, πρόσθεσε ότι πιθανή εκλογή της Κλίντον «θα είναι ένα μεγάλο βήμα για τα δικαιώματα των γυναικών και της LGBT κοινότητας».

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι η Χίλαρι Κλίντον ελκύεται ερωτικά από γυναίκες.

Στο πρόσφατο παρελθόν, μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει έντονες φήμες ότι ήταν ερωτευμένη και με τη βοηθό της.

Το ερώτημα είναι κατά πόσο οι νέες αποκαλύψεις θα της στοιχίσουν στη «κούρσα» για τις προεδρικές εκλογές στο ακόμα πουριτανικό κομμάτι των Αμερικανών ψηφοφόρων.

Στις φωτογραφίες, η Χίλαρι και η Γιόκο Όνο την εποχή που είχαν δεσμό:

Υοκο

hilary
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου