Στο εδώλιο για δωροδοκία ο Κούγιας


Ο Αλέξης Κούγιας κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα και θα βρεθεί στο εδώλιο του Εφετείου Πλημμελημάτων στις 20 Ιουλίου. 

Η εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στις δικαστικές εμπολοκές του Αλέξη Κούγια και συγκεκριμένα για αγώνα της Παναχαϊκής, στον οποίο έχει υπάρξει ομολογία δωροδοκίας.

Ο Κούγιας, λοιπόν, θα βρεθεί στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων στις 20 Ιουλίου, καθώς κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος του αγώνα Ολυμπιακός Χερσονήσου-Παναχαϊκή. Γι αυτό το παιχνίδι ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Αριστείδης Κορέας άσκησε ποινική δίωξη, με τον πρώην γενικό αρχηγό της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης, να έχει ομολογήσει πως δωροδόκησε για λογαριασμό του ιδιοκτήτη της ομάδας τον γενικό αρχηγό των γηπεδούχων.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2011, η ίδια υπόθεση είχε εκδικαστεί και από την αθλητική δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα την τιμωρία της Παναχαϊκής και του Πέτρου Σταθάκη, όχι όμως και του Αλέξη Κούγια που είχε αθωωθεί.

Παράλληλα, στις 26 Μαϊου, ο Αλέξης Κούγιας θα καθίσει και στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Πατρών ως κατηγορούμενος για παραβίαση των Ν. 2190/1920 περί Ανωνύμων Εταρειών και του αθλητικού νόμου 2725/99 γιατί η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν υπέβαλε 4 ισολογισμούς ως όφειλε.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου