Γιορτή της μητέρας – Τι δώρο ταιριάζει στη δική σου;


Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει και είναι μια καλή ευκαιρία να σας παραθέσουμε προτεινόμενα δώρα με τα οπόια μπορείτε να την ευχαριστήσετε. Φυσικά, με αυτό το οποίο οι μαμάδες είναι περισσότερο ευτυχισμένες είναι ένα φιλί και μια αγκαλιά αλλά και εμείς με οικονομικούς τρόπους και ανάλογα τον τύπο της μητέρας που έχουμε μπορούμε να της δείξουμε την αγάπη μας, κάνοντας της και ένα δώρο.

1. Για τη στρεσαρισμένη μαμά: Μασάζ σώματος
Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για τη μητέρα σας σε ινστιτούτο αισθητικής για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας ώστε να ξεφύγει λίγο από το καθημερινό άγχος και θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα. Άλλωστε και σε ποιον δεν αρέσει το μασάζ;


2. Για τη στυλάτη μαμά: Ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες
Παπούτσια που φοριούνται και συνδυάζονται εύκολα σε όλων των ηλικιών τις μαμάδες. Μπορείς να βρεις στο δικό της στυλ και γούστο καθώς υπάρχουν άπειρες επιλογές στην αγορά. Ειδικά για αυτή την εποχή, είναι το πιο άνετο παπούτσι.

γιορτής της μητέρας 2

3. Για τη μαμά που αγαπάει το διάβασμα: Βιβλίο 
Το βιβλίο είναι σχετικά κοινό δώρο αλλά για τις «βιβλιοφάγους», θα θεωρηθεί ένας ακόμη θησαυρός.

γιορτή της μητέρας 3

4. Για την καλλιτεχνική μαμά: Βόλτα σε Γκαλερί
Μια ευκαιρία να αξιοποιήσεις το δώρο της μητέρας σου και για σένα καθώς μπορείς να την συνοδεύσεις σε γκαλερί και χώρους τέχνης (που αν ψάξεις θα βρεις πολλούς στην πόλη) για να θαυμάσεις έργα τέχνης.

γιορτή της μητέρας 3

5. Για την bussinesswoman μαμά: Bluetooth
Οι μαμάδες αυτές μιλούν πολλές ώρες στο τηλέφωνο για δουλειές, συχνά δυσκολεύονται με το ξεμπέρδεμα των hands-free και κάνουν το λάθος, όταν είναι απασχολημένα τα χέρια, να «κολλάνε» τη συσκευή πάνω στον ώμο (κάτι που κάνουμε οι περισσότεροι και είναι ό,τι χειρότερο για τον αυχένα). Ένα bluetooth θα λύσει τα χέρια της μαμάς σου (στην κυριολεξία) και θα μπορεί να μιλάει με περισσότερη άνεση.
Εννοείται πως το μεγαλύτερο δώρο για την ημέρα θα είναι η δική μας παρουσία, γι αυτό δεν πρέπει να παραλείψουμε αν είναι εφικτό, να είμαστε με εκείνη και να περάσουμε χρόνο μαζί της.


γιορτή της μητέρας
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου