Σαρδέλες λαδορίγανη


Υλικά

  • 1 κιλό σαρδέλες
  • 3/4 του φλιτζανιού ελαιόδο
  • 5-6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 κουταλιές της σούπας ξίδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε και πλένετε τα ψάρια. Αφαιρείτε αν θέλετε το κόκαλο. Ρίχνετε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, να κάψει, ρίχνετε και σοτάρετε ελαφρά το σκόρδο.
  2. Στη συνέχεια ρίχνετε στην κατσαρόλα τις σαρδέλες, το ξίδι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Τις βράζετε δυνατά, ώσπου να εξατμισθεί όλο το νερό και να μείνουν σχεδόν με το λάδι τους. Σερβίρονται ζεστές ή κρύες.
Share on Google Plus

About Queer Shadow

Αλλόκοτη Σκιά
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου